No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Lubrikants

Informatīvais biļetens

EROS UltraX fisting - 500 ml - Smērviela fisting

Jauns

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo dzimumaktu vajadzībām un fisting izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu eļļošanu bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

Vairāk informācijas

10054/500

pieejams

Vairāk informācijas

EROS UltraX fisting - Augstākās klases lubrikants intensīviem anālajiem sakariem un fisting

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo dzimumaktu vajadzībām un fisting izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu lubrikāciju bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

EROS UltraX Fisting: izcila konsistence maksimālam komfortam

EROS UltraX fisting ir īsts izcils produkts visiem, kas fisting Klases lubrikants. Jau no pirmā acu uzmetiena tas pārsteidz ar savu unikālo, samtaino konsistenci, kas nodrošina īpaši patīkamu slīdēšanu - absolūts sapnis visiem, kas vēlas intensīvu un ilgstošu baudu! Šis fisting Lubrikants uz ūdens un silikona bāzes ir vienkārši neticams! Tas saglabājas pārsteidzoši gluds, nesalipinot un neizžūstot. EROS UltraX fisting ir ideāli piemērots visiem, kam patīk intensīvi anālie sakari vai sarežģītas prakses, piemēram, anālais sekss fisting mīlestība. Pateicoties tā augstākās klases sastāvam, EROS UltraX fisting nodrošina vienmērīgu un patīkamu pieredzi. Īsumā: EROS UltraX fisting ir fisting Lubrikants, kas droši darbojas pat ilgstošu seansu laikā.

EROS UltraX Fisting: ideāli piemērots intensīvai anālai dzimumakta un.. fisting

Ja vēlaties izmēģināt intensīvu anālo dzimumaktu un fisting vēlaties to izmēģināt, viens ir skaidrs: jums ir nepieciešams pareizais lubrikants! fisting Lubrikants! Jo tikai ar perfektu fisting Lubrikantu, piemēram, EROS UltraX fisting tā būs neaizmirstama un patīkama pieredze. Tam jāgarantē virs vidējā līmeņa lubrikants un maiga lietošana. Pateicoties tā slidenajai, nelipīgajai tekstūrai, tas nodrošina maigu iekļūšanu, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis. EROS UltraX fisting ir lieliska izvēle ikvienam, kurš fisting Kas novērtē optimālu lubrikāciju, lai izvairītos no traumām vai diskomforta. Īpaši intensīvas seksuālās prakses gadījumā ir svarīgi izmantot fisting Tādu lubrikantu kā EROS UltraX fisting kas garantē virs vidējā līmeņa lubrikantu un maigu lietošanu.

Kāpēc EROS UltraX fisting ir ideāls fisting Lubrikants

EROS UltraX fisting ir ideāla izvēle ikvienam, kas meklē ilgstošu lubrikantu, kas ir būtisks intensīvām seksuālām praksēm, piemēram fisting ir būtiska. Lieliskais, nedaudz anestēzijas efekts atslābina anālo atveri un atvieglo anālo dilatāciju, samazinot sāpes - absolūts sapnis ikvienam, kam patīk eksperimentēt! The fisting Lubrikants ir bez smaržas, nesatur eļļas, taukus un smaržas. Tas ir ne tikai patīkams lietošanā, bet arī drošs lateksa prezervatīviem. Tas padara EROS UltraX fisting ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē drošu un ērtu fistingam.

EROS UltraX Fisting: ideāla konsistence un ērta lietošana

EROS UltraX fisting ir perfekta konsistence, ne pārāk šķidra, ne pārāk bieza, ideāli piemērota lietošanai un lietošanas laikā. Un pats labākais ir tas, ka brīnišķīgā lubrikanta īpašība saglabājas nemainīga visu laiku! Jūs varat lietot fisting Lubrikantu izmantot ilgāku laiku atkarībā no jūsu vajadzībām. EROS UltraX fisting ir vienkārši ideāli piemērots ilgstošām sesijām, jo tas nodrošina, ka pieredze paliek patīkama un slidena, neatstājot lipīgus atlikumus uz ādas.

EROS UltraX Fisting: 100% ražots VĀCIJĀ

Absolūti augstākā kvalitāte, uz kuru var paļauties! EROS UltraX fisting ir absolūti visaugstākās kvalitātes produkts, kas pilnībā ražots Vācijā. Kopš 1994. gada EROS vārds ir apzīmējis absolūti inovatīvus un ārkārtīgi uzticamus produktus! EROS UltraX formula fisting ir vienkārši ideāli piemērota ikvienam, kas meklē intensīvu anālo pieredzi. Ar šo fisting Lubrikantu jūs varat pilnībā paļauties uz drošību, komfortu un ilgstošu baudu seksa laikā.

EROS UltraX Fisting lietošanas instrukcija:

Ar EROS UltraX fisting jūs izbaudīsiet intensīvu anālo seksu un fisting kā nekad agrāk! Ilgnoturīgais efekts un patīkamā konsistence nodrošina drošu un patīkamu lietošanu, kas Jūs iepriecinās. Vienkārši uzklājiet pietiekamu daudzumu, lai panāktu vēlamo lubrikāciju - un sākiet!

Sīkāka informācija:

  • EROS UltraX fisting
  • fisting Lubrikants anālajam dzimumaktu, vaginālajam dzimumaktu, anālajam fistingam un vaginālajam fistingam.
  • Ražots Vācijā
  • Sastāvs: 500 ml (16,91 fl. oz.)
  • fisting Nelietot lubrikantu uz atvērtām brūcēm vai iekaisušas ādas.
  • Lietošana: EROS UltraX fistinghibrīda fisting lubrikants uz silikona un ūdens bāzes ar pantenolu nodrošina ilgstošu eļļošanu, neizžūstot. Tas ir ūdenī šķīstošs, nesatur eļļas, taukus un smaržas, neatstāj atlikumus un ir bez smaržas. Lietojiet uz dzimumlocekļa, anālās atveres vai maksts pēc vajadzības. EROS UltraX fisting ir saderīgs ar lateksu, to var viegli nomazgāt ar ziepēm, un tas jāuzglabā vēsā un bērniem nepieejamā vietā. Izvairieties no tiešiem saules stariem un pēc lietošanas cieši aizveriet.
  • Sastāvs un lietošana: EROS UltraX sastāvā fisting ražotājs ir rūpējies par augstas kvalitātes sastāvdaļu izvēli, lai nodrošinātu drošu un patīkamu lietošanas pieredzi. Sīkāka informācija par sastāvdaļām atrodama uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Lietotājiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesību. Ja neesat pārliecināts par sastāvdaļām vai to iedarbību, konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu.
  • Sastāvs (INCI): Ūdens (ūdens), glicerīns, propilēnglikols, laurets - 9, nātrija akrilāts / akriloksidimetiltaurāts, dimetikonols, izoheksadekāns, polisorbāts 80, hidroksietilceluloze, fenoksietanols, etilheksilglicerīns.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

EROS UltraX fisting - 500 ml - Smērviela fisting

EROS UltraX fisting - 500 ml - Smērviela fisting

EROS UltraX fisting ir sensacionāls fisting Lubrikants, kas ir īpaši izstrādāts īpašām anālo dzimumaktu vajadzībām un fisting izstrādāts. Tas nodrošina neticami ilgstošu eļļošanu bez lipīguma un izžūšanas. EROS UltraX fisting nesatur eļļas, taukus un smaržas, un tam ir gluda konsistence drošai un ērtai lietošanai.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

19 citas preces tajā pašā kategorijā: