No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

BUTTR Mills Bomb - Masturbators vīriešiem

Portāls BUTTR Mills Bomb Masturbators ir īsts notikums ikvienam, kam patīk kaut kas īpašs! Tā unikālais dizains rokas granātas formā ne tikai piesaista uzmanību, bet arī nodrošina sprādzienbīstamus orgasmus.

Vairāk informācijas

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Portāls BUTTR Mills Bomb Masturbators pārsteidz ar savu īpašo dizainu rokas granātas formā, kas ir ne tikai vizuāli iespaidīgs, bet arī nodrošina eksplozīvus orgasmus. Aprīkots ar inovatīvu tehnoloģiju, kas garantē vieglu lietošanu, šis masturbators ir ideāli piemērots iesācējiem, kuri sper pirmos soļus vīriešu seksa rotaļlietu pasaulē. Lai pastiprinātu pieredzi, iesakām lietot lielu daudzumu lubrikanta uz ūdens bāzes un izmēģināt dažādus vibrācijas līmeņus, no kuriem katrs piedāvā jaunu apmierinājuma un baudas dimensiju.

BUTTR Mills Bomb Masturbators nodrošina sprādzienbīstamus orgasmus!

Uz BUTTR Mills Bomb Masturbators ne tikai piesaista uzmanību ar savu unikālo rokas granātas dizainu, bet ir arī īsts spēkstacija neaizmirstamiem orgasmiem. Pateicoties 10 spēcīgiem vibrācijas līmeņiem un ergonomiskai formai, tas nodrošina intensīvu stimulāciju, kas sagatavos jūs sprādzienbīstamam orgasmam, kuru drīz vien neaizmirsīsiet. Katra šī masturbatora lietošana noved pie intensīvas kulminācijas, kas pārņem jūs kā sprādziens - spēcīgs, satriecošs un absolūti apmierinošs. Uz BUTTR Mills Bomb ir kas vairāk nekā tikai seksa rotaļlieta, tā ir atslēga uz pieredzi, kas jūs atkal un atkal hipnotizēs.

Priekšrocības BUTTR Mills Bomb Masturbators:

  • Vibrācija: The BUTTR Mills Bomb Vibrācija: masturbatoram ir regulējami vibrācijas līmeņi ar 10 dažādiem iestatījumiem, ko kontrolē ar vienkāršu pogu. Katrs vibrācijas līmenis nodrošina jaunu stimulācijas un baudas līmeni.
  • Ūdensnecaurlaidīgs: šis masturbators ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc tas ir ideāli piemērots lietošanai dušā vai vannā.
  • Dizains: unikālais rokas granātas dizains nodrošina ne tikai pārsteidzošu izskatu, bet arī ergonomisku lietošanu, kas palielina masturbēšanas prieka faktoru.
  • Materiāls un krāsa: elegantā melnā krāsā, izgatavots no augstas kvalitātes, ādai draudzīgiem materiāliem.
  • Izmērs un izmēri: Masturbators ir 13 cm garš un 7,5 cm dziļš, tāpēc tas ir ērti lietojams. Platums ir 10 cm, un minimālais diametrs ir 3,5 cm.
  • Barošanas avots: Barošanas avots BUTTR Mills Bomb Strāvas padeve masturbatoram tiek nodrošināta, izmantojot USB uzlādes pieslēgvietu, lai to jebkurā laikā varētu ātri uzlādēt.


Kāpēc BUTTR Mills Bomb Masturbators ir nepieciešams katram vīrietim:

Šis masturbators ir ideāli piemērots iesācējiem, kuri meklē viegli lietojamu, bet jaudīgu ierīci. Dažādie vibrācijas līmeņi piedāvā kaut ko ikvienam, neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku maigai vai intensīvai dzimumlocekļa stimulācijai. Īpašais rokas granātas dizains apvienojumā ar spēcīgo vibrāciju nodrošina sprādzienbīstamus orgasmus, savukārt ūdensizturības funkcija ļauj baudīt baudu vannā vai dušā.

Ieteicamais lubrikants un masturbatora tīrīšana:

Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo pieredzi un aizsargātu masturbatora materiālu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Pēc katras lietošanas reizes masturbators jānotīra un jāļauj tam nožūt. Vispirms noskalojiet masturbatoru ar siltu ūdeni, lai noņemtu jebkādas atliekas. Pēc tam ar maigām ziepēm maigi notīriet virsmu. VERYCLEAN Īpaši rūpīgai tīrīšanai un visu mikrobu likvidēšanai masturbatoru izsmidziniet ar aerosolu. Tādējādi masturbators būs higiēniski tīrs un gatavs nākamajam lietojumam.

Sīkāka informācija:

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

BUTTR Mills Bomb - Masturbators vīriešiem

BUTTR Mills Bomb - Masturbators vīriešiem

Portāls BUTTR Mills Bomb Masturbators ir īsts notikums ikvienam, kam patīk kaut kas īpašs! Tā unikālais dizains rokas granātas formā ne tikai piesaista uzmanību, bet arī nodrošina sprādzienbīstamus orgasmus.

Uzrakstiet savu pārskatu

30 citas preces tajā pašā kategorijā: