No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Gredzenveida pārslēgs - pārslēgs ar O-veida gredzenu

Gredzenveida knupis pilda vairākas īpašas funkcijas: Tas aptur runas plūsmu, izraisa nekontrolējamu siekalošanos un neļauj pakļāvīgajam partnerim aizvērt muti un lūpas.

Vairāk informācijas

5255/40

18,99 €


-2,00 €

16,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO veikala BDSM sortimentā ir gredzenveida knupis, kas ir īpaši erotiska un funkcionāla izvēle starp mutes knupjiem. Gredzenveida knupis ar O-veida gredzenu ir ne tikai pievilcīgs cenas ziņā, bet arī neaizstājams piederums katrai BDSM sesijai. Gredzenveida knupis pilda vairākas īpašas funkcijas:

    Tas aptur runas plūsmu, izraisa nekontrolējamu siekalošanos un neļauj pakļāvīgajam partnerim aizvērt muti un lūpas. MEO® gredzenveida knupis droši nodrošina, ka pakļāvīgais partneris visu laiku klusē un tajā pašā laikā ir mutiski pieejams. Pateicoties mīkstai galvas siksnai, kas izgatavota no īstas ādas, gredzenveida knupis ir īpaši ērts valkāšanai un neaizšķērso mutes kaktiņus. Siksnu var precīzi pielāgot galvas apkārtmēram ar sprādzes palīdzību, nodrošinot drošu un ērtu piegulēšanu.

    Šis knupis ir lielisks BDSM aksesuārs, ko var izmantot dažādos izdomātos veidos jebkurā verdzināšanas sesijā, un tāpēc tas ir neatņemama jebkura BDSM aprīkojuma sastāvdaļa. MEO veikala gredzenveida knupis izceļas ar savu kvalitāti un izsmalcinātu dizainu. Gredzenveida knupis ne tikai nodrošina efektīvu kontroli un piekļuvi pakļāvīgā partnera mutei, bet ir arī ērts valkāšanai, padarot to par ideālu līdzekli jebkurai bondage sesijai. Gredzenveida knupis ir pieredzes un zināšanu rezultāts, kas ir ieguldīts katrā MEO izstrādājumā.

    Sīkāka informācija:

    • Gredzenveida knupis vergiem: ideāls, lai pilnībā kontrolētu pakļāvīgo partneri un uzsvērtu dominanci.
    • Ar ādu apvilkts gredzens: gredzenveida knupa gredzenu var novietot zobu priekšā vai aiz zobiem, lai lietošanas laikā būtu iespējams elpot un norīt.
    • Materiāls: izgatavots no īstas ādas, kas ir izturīga un ērta valkāšanai.
    • Izmēri: Gredzena iekšējais diametrs ir aptuveni 40 mm.
    • Ieteicamais papildinājums: mūsu EZ2SUCK aerosols, kas nomāc žņaudzējkleitas refleksu, nēsājot gredzenveida žņaugu (vai pēršanās laikā), var būt noderīgs papildinājums.
    • Drošības aspekts: Lietojot gredzenveida kloķus, vienmēr jāuzmanās, lai netiktu traucēta elpošana.
    • Veiksmīgs modelis: Šis ādas gredzena knupis tiek uzskatīts par vienu no labākajiem BDSM ainā, un MEO BDSM veikalā tas ir pārdots jau tūkstošiem reižu.
    • Vācijā ražots dizains: lielisks dizains, kas izgatavots atbilstoši visaugstākajiem kvalitātes standartiem.
    • Iegādājieties knupīšus BDSM veikalā: Papildus daudzpusīgajam gredzenveida gagam MEO veikals piedāvā plašu citu augstas kvalitātes gagu izvēli, lai personalizētu un pastiprinātu katru BDSM seansu. Šeit jūs atradīsiet knupīšus visdažādākajām vajadzībām un vēlmēm, un kvalitāte, komforts un efektivitāte ir pirmajā vietā. MEO veikala bumbiņu knupīšus raksturo viegla lietošana un efektīva darbība. Stingras silikona vai gumijas bumbiņas droši novērš jebkādu verbālu komunikāciju, savukārt regulējamas siksniņas nodrošina ciešu pieguļšanu. Knupīši ar gaisa caurumiem ir droša un ērta izvēle, jo nelielās atveres atvieglo elpošanu un tajā pašā laikā netraucē siekalu plūsmai. Ideāla izvēle intensīvākām BDSM sesijām. Šie knupīši ir hipoalerģiski, viegli tīrāmi un pieejami dažādos izmēros un stilos, lai būtu piemēroti gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. MEO veikals piedāvā arī dažādus gredzenveida knupīšu modeļus, kas tur muti atvērtu un ļauj brīvi piekļūt, ideāli piemēroti dažādām lomu spēlēm. Mutes knupīši pilnībā aizpilda muti un novērš jebkādas mēles kustības, kas ir ideāli piemēroti scenārijiem, kuros nepieciešama maksimāla kontrole un pakļaušanās. No jāšanas piederumiem iedvesmotie snaffle knaģi piedāvā īpašu estētiku un funkcionalitāti. Plašais knupīšu klāsts MEO veikalā garantē, ka ikvienai gaumei un pieredzes līmenim ir piemērots modelis. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par bumbiņu knupīšiem, knupīšiem ar gaisa caurumiem, silikona knupīšiem, gredzenveida knupīšiem, mutes knupīšiem vai uzgaļa knupīšiem - katrs produkts ir rūpīgi izgatavots, lai atbilstu visaugstākajiem drošības, komforta un efektivitātes standartiem. Atklājiet knupīšu kolekcijas daudzveidību MEO veikalā un bagātiniet savu BDSM sesiju ar augstas kvalitātes, stilīgiem un efektīviem aksesuāriem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    soddisfatto

    Il materiale è molto bello ed è stato soddisfacente.

      Novērtēšana 

      Un excellent accessoire BDSM

      Le bâillon en anneau garantit de manière fiable que l'esclave reste silencieux et est accessible oralement à tout moment. Grâce à la lanière souple en cuir véritable, le bâillon est particulièrement confortable à porter et ne coupe pas les coins de la bouche. La sangle peut être ajustée de façon optimale à n'importe quel périmètre crânien grâce à une boucle. Un excellent accessoire BDSM que tu peux utiliser de manière imaginative dans chaque séance de bondage.

        Novērtēšana 

        Bavaglio O-ring Gag

        La gag ad anello di MEO assicura in modo affidabile che lo schiavo rimanga in silenzio e sia accessibile per via orale in qualsiasi momento. Grazie al morbido cinturino in vera pelle, il bavaglio è molto comodo da indossare e non taglia gli angoli della bocca. Il cinturino può essere regolato in modo ottimale su qualsiasi circonferenza della testa mediante una fibbia. Un grande accessorio BDSM che si può usare in modo fantasioso in ogni sessione di bondage.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Praktischer Knebel

        Für alle Freunde der BDSM-Erotik, kann ich diesen Knebel nur empfehlen. Der Knebel sitzt gut und hält den Mund schön weit offen.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Bonne qualité

        Très bonne qualité et résistant

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        O Ring Gag

        The O-Ring has leather straps with a rubber coated metal ring- comfort, durability and control all in one!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Die zunge geht gut durch

        Schnelle und diskrete lieferung. der knebel an sich ist gut verarbeitet. Der O-Ring könnte manchen etwas zu klein sein aber das ist geschmackssache. Die zunge geht gut durch und das sieht dann ziemlich geil aus.

          Novērtēšana 

          Awesome

          Your tongue can flick in and out, but there's no way in hell your mouth is closing and it's impossible to push the gag out. You're stuck.

          • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Gredzenveida pārslēgs - pārslēgs ar O-veida gredzenu

          Gredzenveida pārslēgs - pārslēgs ar O-veida gredzenu

          Gredzenveida knupis pilda vairākas īpašas funkcijas: Tas aptur runas plūsmu, izraisa nekontrolējamu siekalošanos un neļauj pakļāvīgajam partnerim aizvērt muti un lūpas.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: