No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Knupis ar bumbiņu

Ar šo bumbiņu gagu netiks pieļautas nekādas runas uz muguru! No kodienizturīga silikona izgatavotais knupis ar bumbiņu ir neaizstājams papildinājums visiem mūsu BDSM veikala bondage produktiem. Šis lodveida knupis pārvērš valkātāju par mēmo iekāres objektu un nodrošina, ka pasīvais partneris ir pilnībā aktīvā partnera varā.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar šo bumbiņu gagu netiks pieļautas nekādas runas uz aizmuguri! No kodienizturīga silikona izgatavotais knupis ar bumbu ir neaizstājams papildinājums visiem mūsu BDSM veikala bondage produktiem. Šis lodveida knupis pārvērš valkātāju par mēmo iekāres objektu un nodrošina, ka pasīvais partneris ir pilnībā aktīvā partnera varā.

    Mūsu augstas kvalitātes lodveida knupis piedāvā papildu stimulu padevīgajam un pakļāvīgajam.Priekšrocības:

    • Perfekts cietība: melnā bumbiņa nav ne pārāk cieta, ne pārāk mīksta, ne pārāk maza un ne pārāk liela - ideāls mutes knupis saskaņā ar BDSM kopienas viedokli. Tas padara to par vienu no populārākajiem bumbiņu knupīšiem mūsu tiešsaistes veikalā.
    • Elastīga ādas siksniņa: bumbiņas knupis ir piestiprināts pie elastīgi regulējamas ādas siksniņas, kas lieliski pielāgojas jebkuram galvas izmēram un nodrošina drošu satvērienu.
    • Pret kodumiem izturīgs silikons: bumbiņa ir izgatavota no augstas kvalitātes pret kodumiem izturīga silikona, kas ir izturīgs un drošs lietošanā.


    Ir iespējams izvēlēties lodveida knupa izmēru: 40 mm vai 50 mm diametrs, kas uzlabo komfortu un pielāgošanās iespējas. Lodveida knupis ir piestiprināts pie elastīgi regulējamas ādas siksniņas, kas lieliski pielāgojas jebkuram galvas izmēram un nodrošina drošu satvērienu.

    Ar kopējo garumu aptuveni 58 cm lodveida knupis pielāgojas dažādām galvas formām un apkārtmēram. Lodveida knupji ir īpaši populāri BDSM scēnā, jo tie piedāvā efektīvu veidu, kā aizvērt pakļāvīgā partnera muti un tādējādi neļaut viņam runāt. Šī funkcija palielina bezspēcības un pakļaušanās sajūtu, kas var būt ārkārtīgi stimulējoša abiem partneriem. Lodveida knupīši ir viegli lietojami un daudzpusīgi.

    Tie sastāv no apaļas bumbiņas, ko ievieto mutē, un regulējamas siksniņas, ko ievieto ap galvu, lai tos varētu ātri un droši lietot. MEO piedāvā dažādu izmēru un materiālu lodveida knupīšus, lai komfortu un intensitāti varētu pielāgot. Arī vizuālā pievilcība veicina lodveida knupa popularitāti!

    Lodveida knupīša piedāvātais fizisko ierobežojumu un maņu trūkuma apvienojums padara katru pieskārienu un komandu intensīvāku un aizraujošāku, bagātinot un pastiprinot BDSM pieredzi abiem partneriem. Mūsu "DEVOTUS" lodveida knupītis ir būtisks piederums jebkurai BDSM sesijai, kas nodrošina gan komfortu, gan kontroli. Ar savu perfekto cietību un no kodumiem noturīgo silikona bumbiņu tas ir ideāli piemērots ikvienam, kas vēlas intensīvu un apmierinošu BDSM pieredzi.

    Elastīgi regulējamā ādas siksniņa nodrošina perfektu pieguļšanu un drošu satvērienu, padarot šo lodveida knupeli par vienu no populārākajiem knupīšiem mūsu BDSM veikalā.Vairāk informācijas:

    • Bumbiņas knupis
    • Knaibles iesācējiem un profesionāļiem
    • Mūsu BDSM veikala bestsellers
    • Iespējams izvēlēties bumbiņas knupa izmēru: 40 vai 50 mm diametrs
    • Kopējais garums: aptuveni 58 cm
    • Atbildīga apiešanās: tāpat kā ar visiem BDSM produktiem, arī ar bumbiņu gagiem ir svarīgi droši un atbildīgi rīkoties. Lietotājam vienmēr jābūt iespējai elpot, un to nedrīkst atstāt bez uzraudzības uz ilgu laiku.
    • Saziņa: Pirms lodveida knupa lietošanas iesaistītajiem partneriem jāvienojas par skaidriem signāliem un drošības pasākumiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Würde es jederzeit wieder kaufen

    Super Preis/Leistungsverhältnis!! Echt super Qualität und sehr gut verarbeitet! Fühlt sich toll an und sind nach vielfachem Einsatz immer noch glücklich damit. .

      Novērtēšana 

      Great product

      Very well made - the ball is big enough to fill my mouth but not so big that it makes my jaw ache. Well made leather straps and a strong buckle for fastening into one of the many holes to hold the ball gag firmly in place. The ball is nicely heavy and gives an instant feeling of submission which pleases my partner as there's no longer any answering back. If I stay he also makes me wear it sometimes when an important rugby match is on as he enjoys the silence ... nowadays I go shopping and leave the ball gag for later !!

        Novērtēšana 

        5 stars

        Got this to silence my GF's moaning ways, and it worked!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Knupis ar bumbiņu

          DEVOTUS DeLuxe Ball Gag - Knupis ar bumbiņu

          Ar šo bumbiņu gagu netiks pieļautas nekādas runas uz muguru! No kodienizturīga silikona izgatavotais knupis ar bumbiņu ir neaizstājams papildinājums visiem mūsu BDSM veikala bondage produktiem. Šis lodveida knupis pārvērš valkātāju par mēmo iekāres objektu un nodrošina, ka pasīvais partneris ir pilnībā aktīvā partnera varā.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: