No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

„Humilator“ Mutes knupīša sistēma - Knupis pilnīgai pakļaušanai

„Humilator“ Tas ir klasisks BDSM aksesuārs no sodu kataloga, kas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas 100% pakļauties savam kungam vai kundzei. „Humilator“ Ja jūsu lielākā laime ir kalpošana, mūsu mutes aizbāžņu sistēma ir ideāla izvēle. Tās daudzpusība un neskaitāmās izmantošanas iespējas padara to par vienu no populārākajiem MEO BDSM produktiem.

Vairāk informācijas

1809/00

179,99 €


-50,00 €

129,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    „Humilator“ Mutes knupīša sistēma - knupis pilnīgai pakļaušanai.

    „Humilator“ Tas ir klasisks BDSM aksesuārs no sodīšanas kataloga, kas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas 100% pakļauties savam kungam vai kundzei. „Humilator“ Ja jūsu lielākā laime ir kalpošana, mūsu mutes knupīša sistēma ir ideāla izvēle. Tās daudzpusība un neskaitāmās izmantošanas iespējas padara to par vienu no populārākajiem MEO BDSM produktiem.

    Mutes knupis ar vairākiem aksesuāriem maksimālai elastībai

    „Humilator“ Mutes knupis nav tikai knupis - tas ir īsts multitalants. Gagam var pielāgot dažādus pagarinājumus, piemēram, tualetes birsti, tualetes ruļļa turētāju vai spalvu putekļu slotiņu. Pateicoties praktiskajai bajonetes aizdarei, jebkuru piederumu var droši un viegli piestiprināt. „Humilator“ Šī daudzpusība padara to par neaizstājamu piederumu ikvienā BDSM sesijā.

    Komforts pat garāku BDSM sesiju laikā

    Šī mutes kakla aizbāžņa īpašā iezīme ir tā ārkārtējais valkāšanas komforts pat garāku BDSM sesiju laikā. Knupis ir veidots tā, lai tas neradītu spiediena punktus un netraucētu elpošanu. Ergonomiskā forma un mīkstais materiāls nodrošina, ka jūs varat pilnībā koncentrēties uz kalpošanu, nejūtot diskomfortu. „Humilator“ Neatkarīgi no tā, cik intensīva ir nodarbība, knupis ir ērts valkāšanai.

    Pusmēness formas iemutiņš

    „Humilator“ Knupis ir aprīkots ar pusmēness formas iemuti, kas lieliski pielāgojas mutes formai. Šī forma samazina žokļa nogurumu pat tad, ja to nēsā ilgstoši. Papildu komfortu nodrošina augstas kvalitātes neoprēna polsterējums iekšpusē, kas ir aptuveni 5 mm biezs un ir mīksts pret ādu.

    Augstas kvalitātes apdare maksimālam komfortam

    „Humilator“ Neoprēna polsterējums ne tikai novērš sprādzes saskari ar galvas ādu, bet ir arī viegli tīrāms. Šis izsmalcinātais dizains nodrošina, ka knupis ir ērts un higiēnisks pat ilgāku BDSM sesiju laikā.

    .

    Papildu informācija:

    .

    • No BDSM sodu kataloga
    • Ergonomiskas formas mutes knupis
    • Anatomisks, pusmēness formas iemutiņš
    • Bajonetes slēdzene piederumu piestiprināšanai
    • Pateicoties sprādzes aizdarei, to var lieliski pielāgot jebkuram galvas izmēram
    • Attēlotie piederumi (tualetes birste, tualetes papīra turētājs, spalvu putekļu slotiņa u. c. nav iekļauti komplektā).
    • Materiāli: āda, neoprēns, metāls
    • Vai vēlaties sodīt savu vergu? Tad šis mutes knupis ir īstā izvēle.
    • Izceltākais un labākais knupis BDSM un fetiša veikalā no MEO.
    • Labi kombinējas ar citiem MEO bondage aksesuāriem.
    • MEO, kas ir pazīstams ar savu BDSM produktu augsto kvalitāti, ražo plašu bondage piederumu klāstu, piemēram, roku dzelžus, potīšu aproces, mutes knaģus, apkakles, pātagas un maskas. Šiem izstrādājumiem ir raksturīga rūpīga izgatavošana, izturīgs dizains un maksimāls valkāšanas komforts, un tos iecienījuši BDSM fani visā pasaulē.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    The most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gag

    The Humiliator Mouth Gag System had an impossible task: manage to be comfortable for long periods of wear while a gigantic, potentially-heavy, interchangeable attachment dangles off the front of the gag.

    With that in mind, it does a pretty good job. It’s clear this mouth gag was crafted with a serious attention to detail. From extra padding at high-pressure places to an attachment swap fastener that’s even easier to operate than opening a tub of ice cream, this gag was obviously playtested into oblivion before it was released.

    I wish the bit gag inside of the gag system had some additional padding to help alleviate some of the jaw strain. A second, vertical head strap also would have relieved some of the jaw strain, too.

    As those two things don’t exist, we’ve found we do have a limited playtime with the Humiliator Mouth Gag System. Eventually, it’s simply exhausting for his mouth to keep a firm grip on the gag, and we need to take it off. (It leaves his jaw sore the next day in the “I worked out hard” way.)

    Aside from those wishlist features, though, the Humiliator Mouth Gag System is probably the most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gags I’ve ever seen. The attachment list is expansive. This just isn’t a gag that was phoned in; this was crafted to be the only attachment gag you’ll ever need for your play.

    Read full review:
    https://kinky-world.net/meo-de-humiliator-mouth-gag-system-review/

      Novērtēšana 

      Für eifrige Putz und Toiletten Sklaven

      Der Knebel ist sehr hochwertig verarbeitet und es wurde an viele Details gedacht. Am Hinterkopf gibt es eine leichte Polsterung, die das Tragen angenehm macht, außerdem sorgt der Gummi Ring zum drauf beißen für eine gute Führung der Aufsätze und ist sehr angenehm für die Zähne. Die Aufsätze lassen sich auch Problemlos wechseln und aufsetzen.

        Novērtēšana 

        Wir sind voll zufrieden damit.

        Sitzt wie angegossen, trägt sich äußerst bequem und sprechen is damit auch hinfällig. Kam schneller als erwartet schon am nächsten Tag. Kann ich nur empfehlen den Knebel.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          „Humilator“ Mutes knupīša sistēma - Knupis pilnīgai pakļaušanai

          „Humilator“ Mutes knupīša sistēma - Knupis pilnīgai pakļaušanai

          „Humilator“ Tas ir klasisks BDSM aksesuārs no sodu kataloga, kas ir ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas 100% pakļauties savam kungam vai kundzei. „Humilator“ Ja jūsu lielākā laime ir kalpošana, mūsu mutes aizbāžņu sistēma ir ideāla izvēle. Tās daudzpusība un neskaitāmās izmantošanas iespējas padara to par vienu no populārākajiem MEO BDSM produktiem.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: