No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Sprauslu žņaudzējamais knupis - SissyVibe™ - maksimāla bauda jums un kontroles zaudēšana jūsu partnerim

Izbaudiet pakļāvīgu orālā seksa veidu ar SissyVibe™ - BDSM knupīti, kas īpaši izstrādāts orālajam seksam. Deepthroat Ideāli piemērots, ja vēlaties palutināt savu partneri, vienlaikus atsakoties no savas mutes un rīkles kontroles. SissyVibe™ jūs abus aizvedīs tālu pāri ekstāzes robežām un orālā seksa laikā novedīs jūsu partneri līdz elpu aizraujošiem orgasmiem.

Vairāk informācijas

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sprauslu žņaudzējamais knupis - SissyVibe™ - maksimāla bauda jums un kontroles zaudēšana jūsu partnerim

    Izbaudiet pakļāvīgu orālā seksa veidu ar SissyVibe™ - BDSM knupīti, kas īpaši izstrādāts orālajam seksam. Deepthroat Ideāli piemērots, ja vēlaties palutināt savu partneri, vienlaikus atsakoties no kontroles pār savu muti un rīkli. SissyVibe™ jūs abus aizvedīs tālu pāri ekstāzes robežām un orālā seksa laikā novedīs jūsu partneri līdz elpu aizraujošiem orgasmiem.


    Ar SissyVibe™ knupīti jūs varat piedzīvot aizraujošu fantāziju, ļaujot partnerim pilnībā kontrolēt savu dzīvi, kamēr jūs tikai pasīvi baudāt sevi.

    Vibrācijas un knupīša atvērtās mutes dizains nodrošina, ka katrs mirklis tiek izdzīvots īpaši intensīvi, kamēr jūsu mute paliek plaši atvērta, gatava kalpot. Sajūta, ka atsakāties no kontroles un pilnībā nododaties partnera gribai, ne tikai palielina uzbudinājumu, bet arī ļauj jums pilnībā izdzīvot padevības lomu. Spermas norīšana var būt šīs padevības kulminācija - intīms akts, kas apvieno pakļaušanās sajūtu ar baudu un dziļu apmierinājumu.

    SissyVibe™ svarīgākās funkcijas:

    • blowjobAr SissyVibe™ jūs sniedzat savam partnerim daudz vairāk nekā tikai, jūs sniedzat viņam pilnīgu kontroli pār savu muti un rīkli! Mīkstais silikona knupis ir aprīkots ar elastīgu mēli, kas nodrošina intensīvu pieredzi ar trim ātrumiem un septiņiem dažādiem vibrācijas modeļiem. Blowjob Teksturētie "mēles" uzgaļi pastiprina stimulāciju pie un padara katru pieskārienu partnera dzimumloceklim par īpašu baudu. Īsāk sakot: ideāla masturbatora (kas ikvienu vīrieti noved pie orgasma) un BDSM žņaudzējierīces kombinācija.
    • Integrēts mutes aizsargs: knupis notur muti plaši atvērtu, un knupja apļveida mala neļauj zobiem pieskarties partnera dzimumloceklim. Tādējādi baudas izjūta netiek apklusināta, un abi partneri var pilnībā koncentrēties uz baudu.
    • Atvērtās mutes dizains: SissyVibe™ atvērtā konstrukcija ļauj jūsu partnerim iekļūt jūsu mutē, kā viņam tīk, un jūs pilnībā zaudēsiet kontroli.
    • Regulējama galvas siksna: Galvas siksniņai ir sprādze, kas garantē perfektu pieguļšanu. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties knupīti nēsāt vaļēju vai cieši pieguļošu, regulējamā galvas siksna nodrošina, ka knupītis perfekti pieguļ un droši turas mutē. Galvas siksnu var pat aizslēgt ar piekaramo slēdzeni. Piegādes komplektācijā ir iekļauta piekaramā slēdzene.
    • Ūdensizturīgs un uzlādējams: SissyVibe™ ir sertificēts atbilstoši IPX7, tāpēc to var bez problēmām lietot dušā vai zem ūdens līdz pat 30 minūtēm. SissyVibe™ var uzlādēt īsā laikā, izmantojot komplektā pievienoto USB kabeli.


    Kāpēc SissyVibe™ BDSM gags ir ideāla izvēle:

    Blowjob deepthroat SissyVibe™ knupis ir lieliska izvēle pat tad, ja jūsu partnerim nepatīk vai nav īpaša talanta labi , SissyVibe™ knupis ir lieliska izvēle. Neatkarīgi no tā, vai viņai vai viņam tas patīk vai nē, SissyVibe™ ikvienu pārvērš par perfektu mutes žņaudzēju. Knaiblīša vibrācijas un atvērtas mutes dizaina kombinācija nodrošina, ka dominējošais vīrietis katru reizi saņem savu naudu - neatkarīgi no tā, cik nepieredzējis šajā disciplīnā ir partneris.

    Izbaudiet perfektu dziļo rīklē: perfektu ar EZ2SUCK un SissyVibe™:

    Lai pastiprinātu baudu ar SissyVibe™, mēs iesakām izmantot EZ2SUCK aerosolu no MEO. Blowjob Šis īpašais aerosols maigi anestezē rīkli un mazina žaunu refleksu, lai baudu varētu baudīt vēl intensīvāk. Tikai ar dažiem izsmidzinājumiem rīkles aizmugurē dziļa iekļūšana ar dzimumlocekli kļūst par patīkamu pieredzi. Kombinācijā ar SissyVibe™ EZ2SUCK aerosols ļauj pilnībā atteikties no kontroles un ļauties padevībai. Ideāli piemērots ikvienam, kurš vēlas orālā seksa intensitāti un baudu pacelt jaunā līmenī!

    Neatvairāms piedāvājums:

    Jūs varat pasūtīt SissyVibe™ knupīti atsevišķi vai ar pievilcīgu cenu priekšrocību kā komplektu, kas sastāv no SissyVibe™ knupīša un EZ2SUCK aerosola. Komplekts piedāvā perfektu kombināciju maksimālai baudai un intensīvākai pieredzei.

    Sīkāka informācija:

    • SissyVibe™ blowjob gag - maksimāla bauda jums un kontroles zaudēšana jūsu partnerim
    • Regulējama galvas siksna: 42,5 cm līdz 61,5 cm apkārtmērs
    • Galvas siksnu var aizslēgt ar piekaramo slēdzeni. Piekaramā atslēga ir iekļauta komplektā.
    • Pārslēdzēja diametrs: 4,6 cm
    • Materiāls: silikons, plastmasa, vegāna āda, metāls
    • Piezīme: Lai iegūtu labākos rezultātus, izmantojiet tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. VERYCLEAN Pēc lietošanas notīriet knaiblīti ar siltu ūdeni un izsmidziniet, nosusiniet un uzglabājiet vēsā, sausā vietā.
    • EZ2SUCK Spray no MEO ir īpaši izstrādāts aerosols, kas anestezē rīkles zonu, lai mazinātu rīkles refleksu un veicinātu dziļāku iekļūšanu orālā seksa laikā. Deepthroat To bieži izmanto, lai padarītu ērtāku un vieglāku, īpaši cilvēkiem, kuriem ir grūtības ar orālo seksu. Aerosols iedarbojas ātri un ļauj mutei un rīklei būt brīvākai un atvērtākai, padarot visu pieredzi patīkamāku abiem partneriem.
    • EZ2SUCK parasti izsmidzina uz rīkles aizmugures pirms orālā seksa. Pēc dažām sekundēm iedarbojas anestēzijas efekts, kas atvieglo gremošanas refleksa kontroli un ļauj veikt dziļu iekļūšanu. Aerosols ir populārs līdzeklis pāriem, kas vēlas uzlabot orālās seksa prasmes, un to var īpaši labi izmantot kombinācijā ar tādiem produktiem kā SissyVibe™, lai nodrošinātu pilnīgu kontroli un maksimālu baudu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super Knebel

    Super Knebel zum Blasen, mein Freund geht voll ab, angenehm zu tragen, auch über längere Zeit z.B. unter einer Maske mit Mundöffnung, kein verständlicher Ton mehr ......

      Novērtēšana 

      Ausprobiert und begeistert!!!!

      Ich habe den Blowjob Mundknebel ausprobiert und war sehr positiv überrascht, dass er sich so sehr von herkömmlichen Knebeln unterscheidet. Das Mundstück aus rotem Silikon, das dem Inneren des Mundes nachempfunden ist, passt sich durch das elastische Material jedem Mund perfekt an. Gleichzeitig bietet es auch bei längerem Tragen einen hohen Tragekomfort. Was den Knebel aber so besonders macht, ist, dass man den eigenen Mund quasi in ein "F*ck-Loch" oder "Glory Hole" verwandelt, in eine Art Masturbator, mit dem man sich seinem Partner ganz hingeben kann. Das ist eine ultimative geile Erfahrung, die ich noch nie zuvor erlebt habe. !!!! Die Verarbeitung des Knebels ist wirklich toll - er wirkt stabil und gut gemacht. Die Farbe entspricht ziemlich genau den Produktbildern. Die Schnalle funktioniert gut und sollte bei den meisten Kopfumfängen leicht zu öffnen und zu schließen sein.

        Novērtēšana 

        Gutes Produkt

        Produkt ist einwandfrei. Gute Verarbeitung. Kein China Produkt. Würde ich wieder kaufen ,sollte es je nötig werden.

          Novērtēšana 

          Übertrifft alle Erwartungen!

          Zuerst war ich skeptisch, ob dieses Produkt wirklich so gut funktioniert wie beschrieben. Aber ich bin absolut begeistert! In der Vergangenheit war es mir nie möglich, meinen Freund allein durch orale Stimulation zum Orgasnus zu bringen, was sicherlich auch an der fehlenden Technik lag. Aber mit diesem „Knebel“ hat sich das komplett geändert. Die Vibrationen sind für ihn sehr intensiv und bieten eine ganz neue Dimension des Blowjobs bzw. Deep Throats. Mein Freund kann gar nicht genug davon bekommen und wir sind beide sehr zufrieden mit dem Ergebnis. Absolute Kaufempfehlung!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Sprauslu žņaudzējamais knupis - SissyVibe™ - maksimāla bauda jums un kontroles zaudēšana jūsu partnerim

            Sprauslu žņaudzējamais knupis - SissyVibe™ - maksimāla bauda jums un kontroles zaudēšana jūsu partnerim

            Izbaudiet pakļāvīgu orālā seksa veidu ar SissyVibe™ - BDSM knupīti, kas īpaši izstrādāts orālajam seksam. Deepthroat Ideāli piemērots, ja vēlaties palutināt savu partneri, vienlaikus atsakoties no savas mutes un rīkles kontroles. SissyVibe™ jūs abus aizvedīs tālu pāri ekstāzes robežām un orālā seksa laikā novedīs jūsu partneri līdz elpu aizraujošiem orgasmiem.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: