No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mūsdienu šķīstības jostas

Informatīvais biļetens

NoPacha Black Centurion Ticības josta vīriešiem

Ar augstas kvalitātes NoPacha Black Centurion Šķīstības jostu jūs izbaudīsiet maksimālu šķīstību un maksimālu komfortu. Pateicoties tās ergonomiskajai formai, šī šķīstuma josta ir piemērota ilgstošai lietošanai un nodrošina perfektu valkāšanas komfortu un maksimālu šķīstību.

Vairāk informācijas

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar augstas kvalitātes NoPacha Black Centurion Šķīstības jostu jūs izbaudīsiet maksimālu šķīstību ar maksimālu komfortu. Pateicoties tās ergonomiskajai formai, šī šķīstuma josta ir piemērota ilgstošai lietošanai un nodrošina perfektu valkāšanas komfortu un maksimālu šķīstību.

    Atklājiet NoPacha Black Centurion un izbaudiet perfektu komforta, seksuālās kontroles un dizaina kombināciju:

    Mūsu klienti ir ļoti apmierināti ar moderno šķīstības jostu NoPacha Black Centurion ļoti apmierināti. Vācu zīmols NoPacha nozīmē kvalitāti un daudzu gadu pieredzi šķīstības jostu ražošanā vīriešiem. Inovatīvais dizains un augstas kvalitātes materiāli ir iekarojuši daudzus lietotājus un izraisījuši daudz pozitīvu atsauksmju. Īpaši augstu novērtēts ir augstais komforta līmenis, uzticamā drošība un elastīgās regulēšanas iespējas. Pozitīvi tiek vairākkārt pieminēts ergonomiskais piegriezums un elpojošās īpašības, kas šķīstības jostu padara ērtu pat tad, ja to nēsā ilgstoši. Iespēja izvēlēties starp dažādiem dzimumlocekļa gredzeniem un iespēja izmantot papildu dzimumlocekļa aizbāzni nodrošina papildu pielāgošanu un kontroli, padarot NoPacha Black Centurion ir populāra izvēle.

    NoPacha galvenās iezīmes Black Centurion Šķīstības josta:

    • Materiāls: augstas kvalitātes ABS, viegls, elpojošs un ādai draudzīgs.
    • Integrēta slēdzene: pilnīgai drošībai ir iekļauta izturīga, integrēta slēdzene, kas nodrošina pilnīgu diskrētumu un kontroli.
    • Ventilācijas atveres: Optimālai ventilācijai un komfortam pat ilgstošas nēsāšanas laikā.
    • Papildaprīkojums - elastīgs dzimumlocekļa spraudnis: 70 mm garu, elastīgu dzimumlocekļa spraudni var izmantot kā papildaprīkojumu, lai palielinātu kontroli un pastiprinātu sajūtas.
    • Dažādi dzimumlocekļa gredzeni: šķīstības jostai ir četri dažādu izmēru dzimumlocekļa gredzeni (40 mm, 45 mm, 50 mm un 55 mm), lai nodrošinātu perfektu piegulēšanu.
    • pieejami 2 izmēri: Ideālai piemērošanai; piemērots gan mazākam, gan lielākam dzimumloceklim.


    NoPacha Black Centurion Chastity Belt apvieno inovatīvu dizainu un augstas kvalitātes materiālus, lai nodrošinātu vīriešu šķīstību. Ergonomiskais dizains nodrošina, ka šķīstības josta ir ērta pat tad, ja to nēsā ilgstoši.

    Izmantojot ABS materiālu, šķīstības josta ir viegla, bet izturīga, ideāli piemērota ilgstošai šķīstībai 24 stundas diennaktis 7 dienas nedēļā. šķīstības jostā iestrādātās ventilācijas atveres ļauj ādai elpot, kas ievērojami palielina valkāšanas komfortu un higiēnu. Kontroli un sajūtas var vēl vairāk pastiprināt ar papildu elastīgo dzimumlocekļa spraudni. Dzimumlocekļa spraudnis ir 70 mm garš un elastīgi pielāgojas dzimumloceklim. Skaistuma jostai ir četri dažādu izmēru dzimumlocekļa gredzeni, lai jebkurā brīdī varētu izvēlēties sev piemērotāko izmēru. Gredzenu diametrs ir 40 mm, 45 mm, 50 mm un 55 mm, lai nodrošinātu katram dzimumlocekļa izmēram piemērotu pielāgošanu.

    Ideāli piemērots ilgstošai šķīstībai!

    Šī šķīstības josta ir ne tikai viegla un elpojoša, bet arī ādai draudzīga, tāpēc tā ir ideāla izvēle ilgstošai šķīstībai. Neatkarīgi no tā, vai jūs izmantojat šķīstības jostu atsevišķi vai kā daļu no BDSM prakses, NoPacha Black Centurion

    piedāvā komfortu un šķīstuma līmeni, ko esat pelnījis. Atklājiet arī mūsu ekskluzīvo CUMELOT klāstu, kas īpaši izstrādāts, lai intensīvi stimulētu prostatu un pasīvos vīriešus novestu līdz nepārspējamam piespiedu orgasmam bez erekcijas.

    Pateicoties praktiskajām ventilācijas atverēm, šķīstības josta nav jānoņem tīrīšanai. Vienkārši nomazgājiet šķīstības jostu dušā un rūpīgi noskalojiet. VERYCLEAN Ja šķīstības josta netiek valkāta, mēs iesakām veikt rūpīgu tīrīšanu ar mūsu aerosolu, lai nodrošinātu visaugstākos higiēnas standartus. Mēs piedāvājam mūsu PlowBoy želeju dzimumlocekļa kopšanai, kamēr valkāta šķīstības josta. Tas ir bagātināts ar D vitamīnu un alveju un nodrošina maigu dzimumlocekļa un maksts kopšanu.

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Love it

    Quality is awesome and fits perfect! My keyholder is also enjoying the fact of how fast we were able to jump into long term lock up.

      Novērtēšana 

      NoPacha Black Centurion

      I had bought one cheap chastity device after another. Rings constantly broke and/or cages snapped. Finally broke down and bought the NoPacha Black Centurion. I'm glad I did ..love it! A+++++

        Novērtēšana 

        KG

        Diesen KG konnte ich direkt beim ersten mal viele Stunden tragen. Man kann diesen KG auch gut längere Zeit über Tage und Wochen tragen. Von den 3 Ringen passt einer ganz sicher!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Äußerst zufrieden

        Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Keuschheitskäfig von Nopacha ! Er bietet ein hohes Maß an Sicherheit, Komfort und Diskretion und erfüllt somit alle meine Anforderungen. Ich kann ihn uneingeschränkt empfehlen.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        NoPacha Black Centurion Ticības josta vīriešiem

        NoPacha Black Centurion Ticības josta vīriešiem

        Ar augstas kvalitātes NoPacha Black Centurion Šķīstības jostu jūs izbaudīsiet maksimālu šķīstību un maksimālu komfortu. Pateicoties tās ergonomiskajai formai, šī šķīstuma josta ir piemērota ilgstošai lietošanai un nodrošina perfektu valkāšanas komfortu un maksimālu šķīstību.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: