No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Neoprēna maskas

Informatīvais biļetens

Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh maska - Maska

"Anon Cock Whore" maska ir ideāls aksesuārs ikvienam, kurš vēlas izdzīvot savas slepenākās minetu fantāzijas pilnīgā anonimitātē. Iedvesmojoties no mūsu populārās ādas maskas, šī mikroperforētā neoprēna maska piedāvā tādu pašu funkcionalitāti mūsdienīgā, elpojošā versijā, kas ļauj redzēt visu ap sevi un netikt atpazītam.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    blowjob Ar "Anon Cock Whore" masku, kas izgatavota no "Neo Air Mesh" materiāla, varat baudīt pilnīgu anonimitāti un maksimālu komfortu .

    "Anon Cock Whore" maska ir ideāls aksesuārs ikvienam, kurš vēlas īstenot savas slepenākās mineta fantāzijas absolūtā anonimitātē. Iedvesmojoties no mūsu populārās ādas maskas, šī mikroperforētā neoprēna maska piedāvā tādu pašu funkcionalitāti mūsdienīgā, elpojošā versijā, kas ļauj redzēt visu ap sevi un netikt atpazītam.

    Ar šo masku tās valkātājs ir pārvērsts par lietojamu dziļi atveramu muti!

    Ja vienmēr esat sapņojis anonīmi kliegt un labprāt uzņemt katru cieto dzimumlocekli, mūsu "Anon Cock Whore" maska ir tieši jums. Mikroperforētais neoprēna materiāls ir elpojošs un ļauj redzēt apkārtni, vienlaikus saglabājot anonimitāti.

    "Anon Cock Whore" maskas svarīgākās iezīmes:

    • blowjob Mikroperforētais neoprēna materiāls nodrošina, ka zem maskas nav pārāk silts, jūs varat viegli elpot un redzēt apkārt notiekošo.
    • Diskrēta un anonīma: ideāli piemērota ikvienam, kurš nevēlas atklāt savu identitāti, ļaujoties savām slēptākajām vēlmēm.
    • Atgrūž ūdeni, spermu un urīnu: "Anon Cock Whore" maska ir izturīga pret jebko, un to ir viegli tīrīt - vienkārši nomazgājiet ar rokām ar remdenu ūdeni un maigu mazgāšanas līdzekli un pakariniet, lai nožūtu.
    • Laba redzamība pat tumsā: seksuālo partneru kontūras ir viegli atpazīstamas pat vājā apgaismojumā - piemēram, lielais dzimumloceklis, kas drīz tiks orāli apmierināts.


    Izmēru tabula:

    Lai nodrošinātu ideālu piegulumu, izmēriet savu galvu šādi:

    • Galvas apkārtmērs: izmēriet tieši virs uzacīm un ap galvu taisnā līnijā.
    • Kakla apkārtmērs: tieši zem Ādama ābola.


    Pieejamie izmēri:

    • Mazs: kakls līdz 38 cm, piere līdz 53,3 cm
    • Vidējs: kakls līdz 40 cm, piere līdz 55,8 cm


    "Anon Cock Whore" maska ir ideāls risinājums ikvienam, kurš vēlas izjust savu iekāri anonīmi, bet intensīvi. Iegādājieties "Anon Cock Whore" masku no MEO jau tagad un izbaudiet labāko komfortu, anonimitāti un aizraujošu baudu!

    Sīkāka informācija:

    • Mikroperforēta neoprēna maska ar mutes atvērumu
    • Ar rāvējslēdzēju maskas aizmugurē
    • Materiāls: "Anon Cock Whore" maska ir izgatavota no perforēta neoprēna - universāla un augstas kvalitātes materiāla, kas ir īpaši izstrādāts, lai nodrošinātu optimālu komfortu un funkcionalitāti.
    • Perforēts neoprēns: Materiāls ir perforēts, tāpēc tas ir īpaši elpojošs. Tas nodrošina labu gaisa cirkulāciju un novērš pārmērīgu svīšanu pat intensīvas aktivitātes laikā. Pateicoties perforācijai, maska ir patīkami vēsa un ērti valkājama.
    • Elastīga un pielāgojama: Neoprēns ir elastīgs un lokans. Tas lieliski pielāgojas galvas kontūrām un nodrošina ērtu un drošu piegulēšanu. Materiāla elastība ļauj masku viegli uzvilkt un noņemt.
    • Izturīgs un izturīgs: neoprēns ir īpaši izturīgs materiāls, kas ir noturīgs pret nodilumu un plīsumiem. Tas nodrošina ilgu kalpošanas laiku pat biežas lietošanas gadījumā. "Anon Cock Whore" maska saglabājas perfektā stāvoklī pat pēc daudziem lietošanas reizēm.
    • Ūdens un urīna necaurlaidīgs: materiāls ir ūdens un urīna necaurlaidīgs, tāpēc to ir īpaši viegli tīrīt un tas ir higiēnisks. Masku ir viegli notīrīt un ātri sagatavot atkārtotai lietošanai. Vienkārši nomazgājiet ar rokām ar remdenu ūdeni un mazgāšanas līdzekli bez smaržas un pakariet, lai nožūtu.
    • Viegls un ērts: neoprēns ir viegls materiāls, kas nesver daudz. Tāpēc masku var ērti nēsāt ilgu laiku.

     

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Novērtēšana 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh maska - Maska

      Anon Cock Whore - blowjob Neo Air Mesh maska - Maska

      "Anon Cock Whore" maska ir ideāls aksesuārs ikvienam, kurš vēlas izdzīvot savas slepenākās minetu fantāzijas pilnīgā anonimitātē. Iedvesmojoties no mūsu populārās ādas maskas, šī mikroperforētā neoprēna maska piedāvā tādu pašu funkcionalitāti mūsdienīgā, elpojošā versijā, kas ļauj redzēt visu ap sevi un netikt atpazītam.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      15 citas preces tajā pašā kategorijā: