No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

BDSM flogger izgatavots no melnas/arkanas ādas

Maigām vai cietām skropstām! Šis flogger no MEO ir iekarojis BDSM kopienas sirdis. Izgatavota no augstas kvalitātes ādas, tā ne tikai nodrošina nevainojamu sajūtu, bet arī pārsteidz ar savu augstākās klases kvalitāti.

Vairāk informācijas

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    BDSM flogger izgatavots no melnas/arkanas ādas

    Maigai vai spēcīgai pātagai! Šis flogger no MEO ir iekarojis BDSM kopienas sirdis. Izgatavots no augstas kvalitātes ādas, tas ne tikai nodrošina nevainojamu sajūtu, bet arī pārsteidz ar savu augstākās klases apstrādi. Ar savu izturīgo konstrukciju un pārdomāto dizainu šis flogger sniedz tieši to, ko daudzi citi BDSM produkti tikai sola - spēcīgus, kontrolētus triecienus, kas iepriecinās gan iesācējus, gan profesionāļus.

    Kvalitāte, pateicoties tradicionālai meistarībai

    MEO® filozofija atspoguļojas arī mūsu pātagās, pātagās un pātagās: mēs sadarbojamies tikai ar pieredzējušiem pātagu ražotājiem, kuri ražo augstākās klases produktus, izmantojot tradicionālos ražošanas procesus.

    Perfekts sitiens, pateicoties 24 ādas siksnām

    Mūsu pātagas 24 ādas siksnas, no kurām katra ir pīta pāri pusei tās garuma, nodrošina augstu gaisa pretestību un rada pātagai raksturīgo skaņu, kad tā trāpa pa sēžamvietu vai muguru flogger.

    A flogger ar plašu pielietojumu klāstu

    Mūsu flogger no ādas izmanto, lai sasildītu skartās ķermeņa vietas, tādējādi veicinot labāku asinsriti un tādējādi samazinot traumu risku, kā arī maigiem sitieniem vai spēcīgiem sitieniem. Rokas siksna nodrošina labu satvērienu, un ar 70 cm garu flogger lieliski novietots. Īsumā: šis flogger tas ir obligāts piederums visiem spankinga cienītājiem.

    Augstas kvalitātes BDSM aksesuārs no MEO

    MEO ir pazīstams visā pasaulē ar savu augstas kvalitātes BDSM piederumu klāstu, un ar HURTME kolekciju tas nosaka jaunus standartus. Šī ekskluzīvā sērija apvieno augstākās klases meistarību ar izsmalcinātu dizainu un piedāvā gan jaunpienācējiem, gan pieredzējušiem BDSM cienītājiem intensīvu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai flogger, paddle vai pātagu - katrs HURTME kolekcijas izstrādājums ir izgatavots no labākajiem materiāliem un garantē perfektu līdzsvaru starp eleganci, funkcionalitāti un zināmajām sāpēm, kas padara spankingu tik aizraujošu.

    Sīkāka informācija:

    • flogger no HURTME sērijas.
    • Ar rokām izgatavots no labākās ādas.
    • Kopējais garums: aptuveni 68 cm
    • Roktura garums: aptuveni 22 cm
    • Roktura biezums: 2,5 cm
    • 24 ādas siksnas
    • Piemērots gan BDSM iesācējiem, gan BDSM profesionāļiem.
    • Seksuāla bauda ar pātagu: pātaga ir populāra seksuāla prakse seksuālas baudas radīšanai. Tā sauktā pēršana ar pātagu ir viena no BDSM seksuālajām izpausmēm.
    • Atbildīga pātagas lietošana: BDSM seksa rotaļlietu, piemēram, mūsu pātagas, lietošana flogger vienmēr prasa atbildību un savstarpēju cieņu starp dalībniekiem. Vienmēr ievērojiet Droša, saprātīga un saskaņota (SSC) principus!
    • Izmantojiet tikai flogger tikai tad, ja esat iepazinušies ar tās lietošanu. Izvairieties no jutīgām ķermeņa vietām, īpaši sejas, kakla un nieru zonas. Iepriekšēja vingrināšanās uz spilvena vai līdzīga materiāla var būt noderīga, lai sajustu, kā rīkoties flogger lai to sajustu.
    • BDSM aktivitātes vienmēr jāveic ar skaidru prātu. Izvairieties no flogger ja esat alkohola, narkotiku vai spēcīgu medikamentu ietekmē. Vienmēr pievērsiet uzmanību partnera fiziskajam un garīgajam stāvoklim.
    • Atklāti un godīgi runājiet ar partneri par savām robežām un vēlmēm. Vienojieties par skaidru Safewordlai aktivitāti varētu izbeigt jebkurā brīdī, ja kāds no dalībniekiem jūtas neērti.
    • BDSM ir intīmas attiecības, kurās uzticēšanās un komunikācija ir vissvarīgākā. Izmantojiet mūsu flogger ar cieņu un atbildību, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi visiem iesaistītajiem.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Novērtēšana 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM flogger izgatavots no melnas/arkanas ādas

        BDSM flogger izgatavots no melnas/arkanas ādas

        Maigām vai cietām skropstām! Šis flogger no MEO ir iekarojis BDSM kopienas sirdis. Izgatavota no augstas kvalitātes ādas, tā ne tikai nodrošina nevainojamu sajūtu, bet arī pārsteidz ar savu augstākās klases kvalitāti.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        26 citas preces tajā pašā kategorijā: