No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

BDSM pātaga - Cat-O-7-Tails

Šī augstas kvalitātes pātaga ir nepieciešama ikvienām BDSM attiecībām. Septiņas pītās pātagas dzīslas ir izgatavotas no īstas liellopa ādas, kas miecēta egles kokā, un nodrošina nevainojamu plaukšķi, kas katru reizi trāpa tieši tur, kur vēlaties.

Vairāk informācijas

10012/00

Pieejams drīzumā

Vairāk informācijas

BDSM pātaga - Cat-O-7-Tails

Izbaudiet perfektu precizitātes un intensitātes kombināciju ar pīto Cat-O-7-Tails. Pride Šī izsmalcinātā BDSM pātaga ir ne tikai krāsains veltījums gejiem, bet arī nodrošina spēcīgus un precīzus sitienus ar septiņām pītām 6 mm biezām pātagas dzīslām. Katrs šī greznā pātagas triepiens beidzas ar dzelžainu baudas sāpēm, kas atgādina sitienus ar pletni un atstāj intensīvu, dedzinošu sajūtu uz jūsu partnera ādas.

Ideāli piemērots sarežģītiem soda scenārijiem

Pateicoties smagajām, pītajām pātagas dzīslām, Cat-O-7-Tails nodrošina intensīvāku triecienu nekā mīkstākas pātagas, tāpēc tas ir ideāli piemērots BDSM flogger tāpēc tā ir ideāli piemērota BDSM cienītājiem, kuri vēlas pacelt trieciena spēles nākamajā līmenī. BDSM pātagas ergonomiskās formas rokturis nodrošina precīzu kontroli pār katru kustību, savukārt izturīgā ādas cilpa ap plaukstu palielina pārliecību spēcīgu sitienu veikšanai.

Ar rokām veidota un izturīga kvalitāte

Šī augstas kvalitātes pātaga ir nepieciešama ikvienām BDSM attiecībām. Septiņas pītās pātagas dzīslas ir izgatavotas no īstas liellopu ādas, kas miecēta egļu kokā, un nodrošina nevainojamu sitienu, kas katru reizi trāpīs tieši tur, kur vēlaties. Izstrādes kvalitāte un izturīgais materiāls padara Cat-O-7 asti par neaizstājamu rīku profesionāļiem un prasīgiem amatieriem.

Sīkāka informācija:

.

  • Luksusa BDSM pātaga intensīvai BDSM izklaidei Impact Play
  • Papildiniet savu BDSM repertuāru ar šo unikālo, augstas kvalitātes pīto Cat-O-7 pātagu un izbaudiet intensīvus iekāres un kontroles pilnus mirkļus!
  • Cat-O'-7-Tails: termins "Cat-O'-Tails" ir atvasināts no tradicionālā "Cat-O'-Nine-Tails" - pātagas ar vairākiem (parasti deviņiem) pātagas pavedieniem. Šajā gadījumā pātagai ir septiņas pātagas dzīslas jeb "astes", tāpēc tā arī sauc "Cat-O'-7-Tails". Bata dzīslu skaits ietekmē sajūtu - mazāks skaits dzīslu var būt cietāks un precīzāks, savukārt lielāks skaits dzīslu izlīdzina sajūtu.
  • Impact Play Mūsu Cat-O'-7 astes galvenokārt tiek izmantotas . Pateicoties pītajām pātagas dzīslām, tā nodrošina precīzāku un bieži vien spēcīgāku triecienu nekā citas pātagas. Pātagas dzīslu skaits (7) nodrošina, ka sitieni netiek izkliedēti pārāk plaši, bet gan mērķēti uz konkrētām ādas vietām, padarot to par populāru piederumu intensīvākām BDSM sesijām.
  • Cat-O'-7-Tails apvieno tradicionālos pātagas elementus ar pīto pātagas dzīslu precizitāti un spēku, padarot to par iecienītu BDSM pātagu - ideāli piemērots tiem, kas dod priekšroku mērķtiecīgam, intensīvam efektam.
  • Garš rokturis precīzai kontrolei un iespaidīgs dizains
  • 7 pītas, 6 mm biezas ādas dzīslas intensīvai stimulācijai
  • Izturīga ādas cilpa drošam satvērienam
  • Materiāls: augstas kvalitātes āda
  • Spilgts varavīksnes dizains kā veltījums gejiem Pride
  • Roktura garums: 44,5 cm
  • Kopējais pātagas garums: 95 cm
  • Pātagas dzīslu garums: 50 cm
  • Vītņu dzīslu biezums: 6 mm
  • Svars: aptuveni 265 grami
  • Materiāls: dabīgā āda
  • Lietojot batu Cat-O'-7-Tails, ir svarīgi ievērot BDSM pamatprincipus: Droša, saprātīga un saskaņota (SSC). Šis pītais pātagu pātagu pavedieni un precīza sitiena spēks sniedz intensīvu pieredzi, tāpēc ir īpaši svarīgi ar to rīkoties atbildīgi un uzmanīgi.
  • Pārliecinieties, ka jums un jūsu partnerim ir ērti un ka ir veikti visi drošības pasākumi. Impact Play Lietojiet drošus vārdus, lai apturētu vai pārtrauktu nodarbību jebkurā tās laikā. Ir svarīgi izvairīties no jutīgām ķermeņa vietām un lēnām palielināt intensitāti.
  • Lietojiet BDSM pātagu uzmanīgi un atbildīgi. Pirms lietošanas kopīgi pārrunājiet sesijas robežas un vēlmes. Impact Play Būt saprātīgam nozīmē arī pievērst uzmanību partnera fiziskajiem signāliem, lai pārliecinātos, ka tas paliek drošās robežās.
  • Pītas Cat-O'-7 astes izmantošana vienmēr jābalsta uz abpusēju piekrišanu. Iepriekš ir skaidri jāapspriež, kāda veida stimulācija ir vēlama, un vienmēr ir jāievēro partnera robežas. Piekrišana ir katras BDSM sesijas pamats.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

BDSM pātaga - Cat-O-7-Tails

BDSM pātaga - Cat-O-7-Tails

Šī augstas kvalitātes pātaga ir nepieciešama ikvienām BDSM attiecībām. Septiņas pītās pātagas dzīslas ir izgatavotas no īstas liellopa ādas, kas miecēta egles kokā, un nodrošina nevainojamu plaukšķi, kas katru reizi trāpa tieši tur, kur vēlaties.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

26 citas preces tajā pašā kategorijā: