No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulators no Dr. Cock

Vīrieši, kuri izmanto šo prostatas stimulatoru, ziņo par ekstrēmiem orgasmiem, kas ne tikai ilgst ilgāk, bet arī ir daudz intensīvāki nekā parastie orgasmi. Prostatas stimulators Dr Cock ir pieejams trīs izmēros, un tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas rūpīgi pulēts ar rokām, lai nodrošinātu absolūti gludu virsmu.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Prostatas stimulators no Dr Cock - Šis stimulators pats atrod prostatu!

    Vīrieši, kuri izmanto šo prostatas stimulatoru, ziņo par ekstrēmiem orgasmiem, kas ne tikai ilgst ilgāk, bet arī ir daudz intensīvāki nekā parastie orgasmi. Prostatas stimulators Dr Cock ir pieejams trīs izmēros, un tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas rūpīgi pulēts ar rokām, lai nodrošinātu absolūti gludu virsmu. Stimulators bez piepūles ieslīd anālajā atverē, pats atrod ceļu uz prostatu un stimulē to. Rezultāts ir intensīvi baudas viļņi, kas izplatās pa visu ķermeni.

    Prostatas stimulācija un prostatas orgasms:

    Prostatas stimulācija un prostatas orgasms sniedz unikālas priekšrocības un sajūtas, kas ir daudz plašākas par to, ko jūs zināt no parastā seksa. Prostatas atrodas apmēram 5-7 cm dziļi anālajā atverē uz taisnās zarnas priekšējās sienas. Tā ieskauj urīnizvadkanālu un ražo daļu sēklas šķidruma.

    Šis mazais dziedzeris ir viegli pieejams, un to var stimulēt, veicot anālo penetrāciju vai izdarot spiedienu uz starpribu. Daudzi vīrieši ziņo, ka prostatas orgasms ir daudz intensīvāks nekā parastais orgasms. Bieži vien tas ir kā dziļš, viļņveidīgs baudas sprādziens, kas izplatās pa visu ķermeni. Daži vīrieši, stimulējot prostatu, var piedzīvot pat vairākus orgasmus pēc kārtas bez parastās pauzes pēc parastā orgasma.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Regulāra prostatas stimulācija var uzlabot asinsriti un novērst prostatas problēmas, piemēram, iekaisumu vai palielināšanos. Turklāt stimulācija var izraisīt intensīvāku un bagātīgāku ejakulāciju, jo prostatā izdalās un izdalās vairāk šķidruma. Īsāk sakot, prostatas stimulācija var pacelt jūsu seksuālo dzīvi pavisam jaunā līmenī un vienlaikus labvēlīgi ietekmēt jūsu veselību.

    Prostatas stimulators no Dr. Cock:

    Prostatas stimulatora slīpā galviņa ir ideāli veidota, lai sasniegtu P punktu (baudas punktu jeb prostatu) un radītu maksimālu spiedienu. Rezultāts ir tieša un spēcīga prostatas stimulācija, kas rada dziļas, pulsējošas sajūtas.

    Nerūsējošā tērauda svars arī nodrošina patīkamas sajūtas, savukārt maigās rieviņas gar prostatas stimulatoru nodrošina papildu stimulāciju. Pateicoties izturīgajam rokturim, jūs vienmēr saglabāsiet kontroli pār prostatas stimulatoru, neatkarīgi no tā, vai spēlējaties vienatnē vai ar partneri. Vēl intensīvākai pieredzei prostatas stimulatoru pirms lietošanas var sasildīt siltā ūdenī vai atstāt atdzist ledusskapī. Lietojiet lielu daudzumu lubrikanta, piemēramGlory Hole Action Lube

    lai ievietošana anālajā atverē būtu vēl ērtāka un kustības vienmērīgākas. Kopumā Dr Cock prostatas stimulators piedāvā nepārspējamu pieredzi, kas ne tikai sola eksplozīvus orgasmus, bet arī veicina prostatas veselību.

    Tātad, ja meklējat jaunu baudas dimensiju, tad šis augstas kvalitātes prostatas stimulators no Dr Cock ir īstais risinājums tieši jums.Vairāk informācijas:

    • Prostatas stimulators no Dr Cock
    • Piemērots iesācējiem un profesionāļiem
    • S izmērs: kopējais garums 10,2 cm, ievietojamais garums 6,2 cm, ievietojamais diametrs 2,3 cm.
    • M izmērs: kopējais garums 11,5 cm, ievietojamais garums 7 cm, ievietojamais diametrs 3,4 cm.
    • L izmērs: kopējais garums 13 cm, ievietojamais garums 8 cm, ievietojamais diametrs 4 cm.
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Svars nodrošina patīkamu sajūtu prostatas stimulācijas laikā
    • Anatomiski ideāli veidots, prostatas stimulators viegli ieslīd anālajā atverē un pats atrod prostatu.
    • Ideāli piemērots anālajai un vaginālajai masāžai
    • Ar ergonomisku rokturi pilnīgai kontrolei prostatas stimulācijas laikā
    • Nedaudz izliekta forma maksimālām sajūtām
    • Ideāli piemērots rotaļām ar temperatūru
    • Moderns un elegants dizains
    • INSTACLEAN Pirms un pēc lietošanas notīriet prostatas stimulatoru ar siltu ūdeni, maigām ziepēm un mūsu aerosolu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Novērtēšana 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Prostatas stimulators no Dr. Cock

      Prostatas stimulators no Dr. Cock

      Vīrieši, kuri izmanto šo prostatas stimulatoru, ziņo par ekstrēmiem orgasmiem, kas ne tikai ilgst ilgāk, bet arī ir daudz intensīvāki nekā parastie orgasmi. Prostatas stimulators Dr Cock ir pieejams trīs izmēros, un tas ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, kas rūpīgi pulēts ar rokām, lai nodrošinātu absolūti gludu virsmu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: