No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

EndlessPleasure™ prostatas stimulators - anālais spraudnis vīriešiem

24/7 EndlessPleasure™ dibena spraudņa īpašā īpašība ir nepārtrauktā un elpu aizraujošā bauda, ko tas jums sniedz. Pastāvīgā prostatas stimulācija rada ilgstošu seksuālo uzbudinājumu, kas jūs pavadīs visas dienas garumā.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    24/7 EndlessPleasure™ dibena spraudņa īpašā īpašība ir nepārtrauktā un elpu aizraujošā bauda, ko tas jums sniedz. Pastāvīga prostatas stimulācija rada ilgstošu seksuālo uzbudinājumu, kas ilgst visu dienu.

    Anatomiski veidotā pamatne nodrošina, ka aizdares aizbāžnis droši un ērti iekļaujas anālajā atverē, neslīdot un neradot diskomfortu, tāpēc jūs varat to diskrēti izmantot jebkuras aktivitātes laikā. Pamostoties no rīta ar aizdares aizbāzni anālajā atverē, ir intensīva un uzbudinoša sajūta. Maiga, bet izteikta sajūta un nepārtraukta prostatas stimulācija var izraisīt ārkārtīgi spēcīgu rīta erekciju, kas palielina seksuālo iekāri. Unikāls dienas sākums, kas ne tikai fiziski stimulē, bet arī sniedz sajūtu, ka esat gatavs seksam jebkurā laikā.

    Mūsu apjomīgais, anatomiski veidotais dibena spraudnis piedāvā daudzas priekšrocības:

    • Diskrētums: neuzkrītošs dizains un klusa lietošana ļauj to lietot diskrēti jebkurā laikā.
    • Anatomiska forma: Anatomiskā forma: pielāgojas ķermeņa dabiskajām kontūrām, nodrošinot ērtu un drošu pieguļšanu.
    • Apjoms: nodrošina intensīvāku stimulāciju un izteiktu anālās pilnības sajūtu.
    • Prostatas stimulācija: efektīva, pateicoties anālā poda īpašai formai un izmēram, kas izraisa intensīvākus orgasmus un lielāku baudu.
    • lietošana 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā 7 dienas nedēļā: izstrādāts tā, lai to varētu nēsāt ilgu laiku bez diskomforta, tādējādi prostatas stimulācijas priekšrocības var izbaudīt jebkurā laikā.
    • Droša noturēšanās anālajā atverē: anatomiski veidotā pamatne nodrošina, ka aizbāžnis droši turas savā vietā un neslīd.
    • Ilgstoša erekcija: nepārtraukta prostatas stimulācija var izraisīt ilgstošu erekciju, kas palielina seksuālo baudu un veiktspēju.


    Butt plugAtklājiet maksimālu baudu ar mūsu apjomīgo, anatomiski veidoto , kas ir īpaši izstrādāts intensīvai prostatas stimulācijai.

    Pateicoties tā ideālai piemērošanai dabiskajām ķermeņa kontūrām, tas nodrošina nepārspējamu komfortu un drošu lietošanu pat ilgstošas lietošanas laikā. Lielāks dibena spraudņa tilpums nodrošina intensīvāku sajūtu un spēcīgāku stimulāciju, kas noved pie neaizmirstamiem orgasmiem.

    Butt pluga īpašā forma un izmērs nodrošina efektīvu prostatas masāžu, kas izraisa ilgstošu erekciju un ekstrēmus orgasmus. Butt pluga anatomiski veidotā pamatne nodrošina drošu noturību anālajā atverē un novērš slīdēšanu, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz savu baudu.

    Ideāli piemērots lietošanai 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, 7 dienas nedēļā un 7 dienas nedēļā, šis aizbāžnis nodrošina nepārtrauktu stimulāciju, kad un kur vien vēlaties. Nav brīnums, ka šis aizbāžnis ir tik populārs vīriešu vidū - tas apvieno komfortu, drošību un intensīvu prostatas stimulāciju maksimālai seksuālai baudai.

    Analforte Optimālai pieredzei mēs iesakām izmantot mūsu anālo lubrikantu un tāda paša nosaukuma anālo relaksējošo aerosolu. VERYCLEAN Pēc lietošanas jūs varat viegli notīrīt sēžas aizbāzni ar ūdeni, maigām ziepēm un mūsu īpašo aerosolu, lai tas būtu higiēniski tīrs un gatavs nākamajam piedzīvojumam.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    EndlessPleasure™ prostatas stimulators - anālais spraudnis vīriešiem

    EndlessPleasure™ prostatas stimulators - anālais spraudnis vīriešiem

    24/7 EndlessPleasure™ dibena spraudņa īpašā īpašība ir nepārtrauktā un elpu aizraujošā bauda, ko tas jums sniedz. Pastāvīgā prostatas stimulācija rada ilgstošu seksuālo uzbudinājumu, kas jūs pavadīs visas dienas garumā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: