No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Ass Hammer 2.0 - Anālais dilatators un prostatas stimulators

Vai meklējat intensīvu prostatas stimulāciju un vēlaties pāriet jaunā līmenī? Ass Hammer Tad 2.0 ir īstā seksa rotaļlieta tieši jums! Ass Hammer Ar lielisko dizainu un iespēju mērķtiecīgi stimulēt prostatu 2.0 ir viena no populārākajām seksa rotaļlietām pasaulē.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ass Hammer Pilnīgi jaunais MEO 2.0 ir sensacionāla evolūcija jau leģendārajai seksa rotaļlietai, kas ir iemantojusi neskaitāmus fanus. Ass Hammer Oriģinālais izstrādājums bija revolucionārs prostatas stimulācijas palīglīdzeklis un viens no veiksmīgākajiem šāda veida produktiem. Ass Hammer

    Ass Hammer Tagad 2.0 ir aprīkots ar vēl lielāku jaudu, precizitāti un funkcionalitāti, lai stimulētu prostatu vēl individuālāk un spēcīgāk - absolūts spēles pavērsiens! Neatkarīgi no tā, vai guļat atslābināti uz muguras un, palutinot sevi, izpētāt savus anālos dziļumus viens pats, vai arī atstājat prostatas stimulāciju savam partnerim - jums patiks mērķtiecīga prostatas stimulācija ar MEO 2.0.

    Ass Hammer Atklājiet 2.0 - vislabāko prostatas masāžu:

    Vai meklējat intensīvu prostatas stimulāciju un vēlaties pārcelt savu pieredzi jaunā līmenī? Ass Hammer Tad 2.0 ir īstā seksa rotaļlieta tieši jums! Ass Hammer Ar lielisku dizainu un iespēju mērķtiecīgi stimulēt prostatu, 2.0 ir viena no populārākajām seksa rotaļlietām pasaulē.

    Jaudīgs prostatas orgasms - viegli sasniedzams:

    Ass Hammer Ar 2.0 ceļš uz ārkārtīgi intensīvu prostatas orgasmu ir vieglāks nekā jebkad agrāk, pat nepieredzējušiem. Ass Hammer Optimālais 2.0 garums un ideāla izmēra bumbiņas nodrošina, ka prostatu var sasniegt un stimulēt bez piepūles. Dažādie izmēri un ergonomiskais dizains nodrošina maigu ievietošanu anālajā atverē, savukārt jūs varat lēnām palielināt prostatas stimulācijas intensitāti, līdz sasniegsiet prostatas orgasmu. Ass Hammer Pat ja esat iesācējs prostatas stimulācijas pasaulē, jūs ātri sapratīsiet, cik viegli un neticami apmierinoši ir piedzīvot elpu aizraujošu orgasmu ar 2.0.

    Prostatas orgasms: intensīva pieredze, ko nevajadzētu palaist garām!

    Prostatas orgasms ir intensīva un dziļa pieredze, kas tiek sasniegta, stimulējot prostatu, kuru bieži dēvē par "vīriešu G punktu". Šis orgasms atšķiras no parastā orgasma, ko izraisa dzimumlocekļa stimulācija. Daudzi mūsu klienti ziņo, ka prostatas orgasms ir intensīvāks un ilgāks, bieži vien to pavada spēcīgas, viļņainas baudas sajūtas, kas plūst cauri visam ķermenim. Prostatas stimulāciju var panākt, izmantojot ārējās vai iekšējās metodes, un parasti ir nepieciešama zināma prakse un eksperimentēšana, lai atrastu pareizās kustības un spiediena punktus. Ass Hammer Tieši šeit noder 2.0, jo ar šo prostatas stimulatoru ir iespējams mērķtiecīgi stimulēt prostatu un izraisīt spēcīgus prostatas orgasmus pat bez pieredzes.

    Precīza prostatas masāža - vienmēr un visur:

    Ass Hammer Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai pāris, 2.0 piedāvā iespēju stimulēt prostatu tieši tā, kā jums vislabāk patīk. Atpūtieties uz muguras un izpētiet savu ķermeni, vienlaikus sevi lutinot. Vai arī ļaujiet savam partnerim pārņemt kontroli un izbaudiet mērķtiecīgu prostatas masāžu, kas jūs novedīs līdz neprāta robežai.

    Tikai labākais jums: Augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds un Vācijā ražots dizains!

    Ass Hammer 2.0 ir izgatavots no pulēta nerūsējošā tērauda, un jūsu anālais kakls to burtiski norīs. Ar nedaudz hibrīda lubrikanta, piemēram Glory HoleAss Hammer no MEO, 2.0 sasniedz perfektu slīdēšanas spēju, lai maigi, bet stingri masētu jūsu prostatu. Divas dažāda izmēra bumbiņas vārpstas galos nodrošina dažādas stimulācijas intensitātes, tāpēc varat pielāgot prostatas masāžas intensitāti pēc saviem ieskatiem.

    Četri dažādi izmēri ideālai baudai:

    Ass Hammer Ass Hammer 2.0 atšķiras no klasiskā modeļa ar izšķirošu inovāciju: tas ir aprīkots ar divām dažāda izmēra bumbiņām. Šī konstrukcijas pilnveidošana nodrošina vēl daudzveidīgāku un pielāgojamāku stimulāciju. Dažāda lieluma bumbiņas sniedz iespēju kontrolēt un mainīt anālās stiepšanās un prostatas stimulācijas intensitāti. Ass Hammer 2.0 ir pieejams četros dažādos izmēros, lai jūs varētu atrast tieši sev piemērotu izmēru:

    • S izmērs: 30 un 40 mm diametrs - lieliski piemērots iesācējiem, kuri vēlas izbaudīt maigu stimulāciju. Kopējais garums = 32,3 cm.
    • M izmērs: 40 un 50 mm diametrs - ideāli piemērots pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas intensīvāku anālo stiepšanos un prostatas stimulāciju. Kopējais garums = 33,7 cm.
    • L izmērs: 50 un 60 mm diametrs - Tiem, kas vēlas pārsniegt savas robežas. Kopējais garums = 40,9 cm.
    • XL izmērs: 60 un 70 mm diametrs - labākais izmērs pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas maksimālu anālo izstiepšanu un spēcīgāku prostatas stimulāciju. Kopējais garums = 41,9 cm.


    Ass Hammer Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir pieredze prostatas stimulēšanā vai tikai sākat, 2.0 piedāvā perfektu un precīzu stimulāciju un garantē spēcīgus orgasmus.

    Viegli tīrāms - higiēna ir vienkārša!

    Ass Hammer 2.0 tīrīšana pēc lietošanas ir ļoti vienkārša. INSTACLEAN Izmantojiet siltu ūdeni, maigas ziepes un mūsu īpaši izstrādāto higiēnas aerosolu, lai rūpīgi notīrītu prostatas stimulatoru un sagatavotu to nākamajai lietošanai. Ass Hammer Augstas kvalitātes nerūsējošais tērauds padara tīrīšanu īpaši vieglu un nodrošina, ka 2.0 vienmēr izskatās kā jauns.

    Sīkāka informācija:

    • Ass Hammer 2.0
    • Seksa rotaļlietas vīriešiem
    • Nerūsējošā tērauda prostatas stimulators
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • pieejami 4 dažādi izmēri

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Novērtēšana 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Novērtēšana 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Ass Hammer 2.0 - Anālais dilatators un prostatas stimulators

        Ass Hammer 2.0 - Anālais dilatators un prostatas stimulators

        Vai meklējat intensīvu prostatas stimulāciju un vēlaties pāriet jaunā līmenī? Ass Hammer Tad 2.0 ir īstā seksa rotaļlieta tieši jums! Ass Hammer Ar lielisko dizainu un iespēju mērķtiecīgi stimulēt prostatu 2.0 ir viena no populārākajām seksa rotaļlietām pasaulē.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: