No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Reālistiski dildi

Informatīvais biļetens

Blowjob Realistisks dildo - Dildo 22 cm

Esiet gatavi pacelt savas prasmes jaunā līmenī ar mūsu reālistisko dildo. Blowjob deepthroat Šo dildo var izmantot ne tikai anāli un vagināli, bet tas ir arī lieliski piemērots praktizēšanai un . Šis dildo ir ideāla dzimumlocekļa iemiesojums, un tas jūs saviļņos visos aspektos.

Vairāk informācijas

3713/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    blowjob blowjob deepthroat

    Reālistisks dildo - Dildo 22 cm - Jūsu ideālais treniņu partneris , un anālajam seksam Esiet gatavi pacelt savas prasmes jaunā līmenī ar mūsu reālistisko dildo. Blowjob deepthroat Šo dildo var izmantot ne tikai anāli un vagināli, bet tas ir arī lieliski piemērots treniņiem un .

    Šis dildo ir perfekta dzimumlocekļa iemiesojums, un tas jūs saviļņos visos aspektos. Ar savu iespaidīgi biezo formu, izspūrušo dzimumlocekli un skaistajām detaļām, piemēram, izteiksmīgajām vēnām un biezajiem sēkliniekiem, šis dildo izskatās kā perfekts dzimumloceklis.

    Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs, vai vēlaties uzlabot savas pēršanas prasmes, šis dildo ir jūsu ideālais treniņu partneris. Reālistiskais izskats un autentiskā sajūta (sajūta ir kā īstam dzimumloceklim) padara šo dildo par absolūti nepieciešamu jūsu treniņu sastāvdaļu.

    Deepthroat Biezais, kuplais dzimumloceklis un detalizēti izstrādātās vēnas nodrošina īpaši reālistisku sajūtu, kas palīdzēs jums pilnveidot savu tehniku. Un, ja vēlaties norīt vēl dziļāk, virzienā , mums ir ideāls padoms: izmantojiet mūsu EZ2SUCK aerosolu. Šis aerosols nomāc dabisko gremošanas refleksu, lai jūs varētu pilnībā koncentrēties uz savu seksīgo treniņu.

    Pietiek tikai daži izsmidzinājumi, un jūs esat gatavs ļoti īpašai dziļās rīšanas pieredzei. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai kopā ar partneri, šis dildo ārkārtīgi uzlabos jūsu prasmes un pārliecību.

    Pilnveidojiet savas pēršanas un dziļā rīklē tehnikas ar šo īpaši reālistisko rotaļlietu un esiet gatavi pārsteigt partneri ar saviem jaunajiem talantiem. Izbaudiet neticama reālisma un efektīvas apmācības kombināciju ar šo perfekti izstrādāto dzimumlocekli.

    Iegādājieties šo dildo un gatavojieties visintensīvākajam un reālistiskākajam treniņam savā dzīvē!Vairāk informācijas:

    • blowjob deepthroat Reālistisks dildo - jūsu ideāls treniņu partneris , un anālajam seksam
    • Krāsa: ādas krāsa
    • Diametrs: 60 mm (aptuveni 2,36 collas)
    • Garums: 215 mm (aptuveni 8,46 collas)
    • Ievietojamais garums: 155 mm (aptuveni 6,10 collas)
    • Svars: 720 grami (aptuveni 1,59 mārciņas)
    • Materiāls: augstas kvalitātes silikons
    • Lubrikants anālai/vaginālai lietošanai: Izmantojiet augstas kvalitātes lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, lai padarītu pieredzi vēl intensīvāku un patīkamāku. Lubrikanti uz ūdens bāzes ir ādai draudzīgi, viegli nomazgājami un saderīgi ar visām seksa rotaļlietām. Aquameo nodrošina, ka dildo maigi un vienmērīgi ieslīd ķermenī, lai baudu bez pārtraukuma varētu baudīt bezgalīgi.
    • Viegli tīrāms: Pēc mežonīgiem piedzīvojumiem dildo ir viegli notīrīt. VERYCLEAN Vienkārši izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu aerosolu, lai rūpīgi notīrītu dildo.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Blowjob Realistisks dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistisks dildo - Dildo 22 cm

    Esiet gatavi pacelt savas prasmes jaunā līmenī ar mūsu reālistisko dildo. Blowjob deepthroat Šo dildo var izmantot ne tikai anāli un vagināli, bet tas ir arī lieliski piemērots praktizēšanai un . Šis dildo ir ideāla dzimumlocekļa iemiesojums, un tas jūs saviļņos visos aspektos.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: