No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Beast - Long butt plug

Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar butt plug "Beast"! Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, tad jūs neesat redzējuši šo butt plug ar "slepeno funkciju". Šajā butt plug ir apvienots dizains un funkcija, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas ir nepārspējama. Ne velti mūsu klienti runā par labāko butt plug pasaulē.

Vairāk informācijas

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar "Zvēru"! Butt plug Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, tad neesat redzējuši šo ar "slepeno funkciju". Butt plug Tajā apvienots dizains un funkcija, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas ir nepārspējama. Butt plug Ne velti mūsu klienti to dēvē par labāko pasaulē.

     

    butt plug Katra "Beast" detaļa ir piedzīvojums pati par sevi!

     

    butt plug "Beast" piedāvā visu, ko jūs varētu cerēt no vislabākā anālā seksa un pirmās klases : tā iespaidīgais 30 cm garums vien sola īpaši dziļu iekļūšanu. Pateicoties dažādiem diametriem no 4 līdz 6,3 cm, "Beast" aizvedīs jūs intensīvu sajūtu ceļojumā. Klasiskā pakaļkāja galviņa ir tikai sākums - rievotā daļa pastiprina anālo stimulāciju, kas, pateicoties sfēriskajam sabiezējumam, palielinās līdz absolūtai kulminācijai, tiklīdz būsiet to pārvarējuši.

     

    Kāpēc jums patiks šī "slepenā" funkcija:

     

    Patiesais ģenialitātes triks ir dibena spraudņa apakšējā daļa, kas darbojas kā atsperīgs "amortizators". Šī detaļa ļauj veikt dziļu un stimulējošu masāžu dziļi anālajā atverē un tieši uz prostatas - iedomājieties par dinamiskām kustībām tverkinga laikā, tikai karstākas, intensīvākas, kailas un, protams, vertikālas.

     

    butt plug Kad braucat ar "Beast" , "amortizators" parādīs visu savu spēku. Tas pārvērš jūsu kustības intensīvā, ritmiskā stimulācijā, kas izplatās dziļi jūsu iekšienē. Jūs it kā braucat uz viļņa, kas ar katru kustību katapultē jūs jaunos baudas augstumos. Šī funkcija maksimāli palielina iekļūšanas sajūtu un nodrošina, ka katra kustība, katra atkārtota iekļūšana un katra neliela jūsu stāvokļa maiņa ir intensīvi jūtama. Gluži kā īstā anālajā seksā!

     

    butt plug Īpaši tad, kad jūs braucat uz , "amortizators" ar savu atvilni sniedz priekšrocību, ka stimulācija nonāk tieši tur, kur tā ir visvairāk nepieciešama, proti, dziļi anālajā kanālā un vīriešiem - īpaši prostatā.

     

    butt plug Īsāk sakot, ar šī elastīgā "amortizatora" palīdzību anālā stimulācija tiek pacelta pavisam jaunā līmenī. Tā ir ne tikai pilnuma sajūta, ko piedāvā daudzi anālie spraudņi, bet arī dinamiska, pulsējoša sajūta, kas rodas aktīvas lietošanas laikā un rada unikālu, intensīvu baudas sajūtu. Butt plug Šī īpašība padara "Beast" par neaizstājamu palīgu ikvienam, kurš vēlas gūt maksimālu labumu no saviem anālajiem piedzīvojumiem.

     

    butt plugAtklājiet to, kas pārvērš solo seansus debesu piedzīvojumos!

     

    butt plug Neatkarīgi no tā, vai nodarbojaties ar seksu solo vai kā pāris, "Beast" nodrošina neaizmirstamas kulminācijas. Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes medicīniskā silikona, kas ne tikai ir patīkami zīdains, bet arī pietiekami elastīgs, lai sasniegtu katru ķermeņa daļu. Butt plug Vienlaikus tas ir pietiekami stingrs, lai to varētu ērti ievietot anāli. Tā plašā piesūcekņa pamatne ne tikai ļauj izmantot sēžas aizbāzni bez rokām, bet arī nodrošina drošu aizsardzību pret pārāk dziļu iebāšanu anālajā atverē.

     

    butt plug Īsāk sakot: ar "Beast" jūs ne tikai saņemat - jūs piedzīvojat superlatīvu piedzīvojumu, ko mūsu sajūsminātie klienti raksturo kā karstāko, ko viņi jebkad ir piedzīvojuši. Ļaujieties šim seksīgajam zvēram un piedzīvojiet tādus baudas mirkļus, kādus vēl nekad neesat piedzīvojuši!

     

    Extremeo dibena spraudņa tīrīšana un lietošana:

     

    • Viegli lietot: Anālā spraudņa ievietošana anālajā atverē var būt skaista un patīkama pieredze - īpaši, ja zināt, kā to darīt pareizi. Lai atvieglotu aizdegņa ievietošanu anālajā atverē, mēs iesakām izmantot mūsu populāro Extremeo aerosolu. Īss aerosols atslābina sfinktera muskuli. Tas padara anālā spraudņa ievietošanu par īpaši maigu baudu.

     

    • Pareizs lubrikants un mūsu Lube Shooter: Pareizs lubrikants var mainīt situāciju. Lietojot silikona izstrādājumus, piemēram, Extremeo bekšpikeri, nevajadzētu lietot lubrikantus uz silikona bāzes, jo tie var sabojāt materiālu. Alphamale Tā vietā mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo vai Aqua. Tie nodrošina patīkamu sajūtu un ir droši lietojami kopā ar silikona aizbāžņiem. Lube Shooter Lubrikanta aplikators vai lubrikants optimizē pieredzi ar anālā seksa rotaļlietām, piemēram, sēžas aizbāžņiem. Tas nodrošina dziļāku un vienmērīgāku lubrikanta sadalījumu anālajā kanālā, kas padara sēžas aizbāžņa ievietošanu ērtāku un drošāku. Tā kā anālais atveris pats neražo lubrikantu, pietiekams lubrikanta daudzums samazina berzi un traumu risku. Lube Shooter Turklāt tas nodrošina tīru un precīzu uzlikšanu, netērējot lubrikantu.

     

    • Tīrīšana: Butt plug Pēc katras lietošanas reizes jūsu Extremeo rūpīgi jāiztīra. VERYCLEAN Rūpīgai un higiēniskai tīrīšanai mēs iesakām izmantot arī mūsu aerosolu. Butt plug Ātra izsmidzināšana nodrošina, ka tas vienmēr ir gatavs nākamajam piedzīvojumam.

     

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Beast - Long butt plug

    Beast - Long butt plug

    Atklājiet noslēpumu, kāpēc vīrieši un sievietes visā pasaulē ir apsēsti ar butt plug "Beast"! Ja jūs domājāt, ka esat redzējuši visu, tad jūs neesat redzējuši šo butt plug ar "slepeno funkciju". Šajā butt plug ir apvienots dizains un funkcija, lai radītu patiesi satriecošu pieredzi, kas ir nepārspējama. Ne velti mūsu klienti runā par labāko butt plug pasaulē.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: