No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Smagā metāla kontaktdakša 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

Ja jūs meklējat ļoti smagu un izturīgu metāla aizbāzni, kas pilnībā aizpilda un noslēdz anālo atveri, tad 1,1 kg smagais HeavyHitters™ ir tieši tas, ko jūs meklējat. Šis ļoti smagais un īpaši ekskluzīvais sēžas aizbāžnis, kas izgatavots no augsti pulēta nerūsējošā tērauda, apvieno luksusa pieskārienu ar funkcionalitāti un nodrošina nesalīdzināmi intensīvu anālo stimulāciju.

Vairāk informācijas

3978/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja vēlaties ļoti smagu un stabilu metāla aizbāzni, kas pilnībā aizpilda un aizver anālo atveri, tad 1,1 kg smagais HeavyHitters™ no MEO ir tieši tas, ko meklējat. Šis ļoti smagais un īpaši ekskluzīvais sēžas aizbāžnis, kas izgatavots no augsti pulēta nerūsējošā tērauda, apvieno luksusa pieskārienu ar funkcionalitāti un nodrošina nesalīdzināmi intensīvu anālo stimulāciju.

    Atklājiet HeavyHitters™ metāla dibena aizbāzni, kas ir obligāts piederums ikvienam, kurš vēlas izbaudīt nākamo anālās stimulācijas līmeni!

    Klasiski elegantā, taču iespaidīgi apjomīgā dizaina metāla aizbāžnis ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu elpu aizraujošu intensīvas anālās pilnības sajūtu. Iespaidīgais 1,1 kg svars ne tikai piešķir šim smagajam metāla dibena spraudnim ievērojamu klātbūtni, bet arī stiprina jūsu iegurņa dibenu, kas neizbēgami izraisa spēcīgāku ejakulāciju un intensīvāku orgasmu.

    Šis metāla aizbāžnis ir īpaši izstrādāts pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas prasīgu un dziļu anālo stimulāciju. HeavyHitter™ aizbāžņa maigi veidots uzgalis kopā ar mūsu lubrikantu ļaujGlory Hole gandrīz bez piepūles un ērti ievietot anālajā atverē. Pēc ievietošanas metāla anālais spraudnis stingri iespiežas anālajā atverē un nodrošina pastāvīgu, apmierinošu klātbūtni, ko var baudīt stundām ilgi.

    Aizraujoša anālā iekļūšana ar HeavyHitter™ anālo kontaktdakšu:

    Anālais aizbāžnis ir pievilcīgs, jo tas ir unikāla intensīvas stimulācijas un dziļas apmierinātības un kontroles sajūtas kombinācija. Apzināti aizverot anālo atveri, rodas aizraujoša spiediena un atslābuma mijiedarbība, kas rada spriedzi visā ķermenī. Daudziem mūsu klientiem tas ir ideāls fiziskas baudas un kontroles zaudēšanas sajūtas apvienojums. Šī stimulācija iedarbojas uz visām maņām un padara HeavyHitter™ dibena aizbāzni par neaizstājamu piederumu ekstrēmu anālo rotaļu cienītājiem.

    Kas padara HeavyHitter™ metāla aizbāzni tik īpašu?

    • Materiāls un izgatavošana: HeavyHitter™ ir izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, un tas apvieno stabilitāti un gludu virsmu. Pulētā HeavyHitters metāla aizbāžņa virsma nodrošina ne tikai skaistu spīdumu, bet arī vieglu ievietošanu anālajā atverē.
    • Unikāls dizains: īpašā metāla aizbāžņa forma nodrošina drošu ievietošanu anālajā atverē bez slīdēšanas. Smagais metāla aizbāžnis lieliski pielāgojas iekšējai anatomijai, kas sniedz lielu baudu, to ievietojot, un ārkārtīgu sajūsmu, to izvelkot.
    • Diskrētība, neraugoties uz izmēru: neskatoties uz ievērojamo izmēru, metāla aizbāzni var izmantot diskrēti un neuzkrītoši visu diennakti, lai juteklisko noslēpumu varētu baudīt visu dienu un visu nakti.
    • Daudzpusīga pieredze: ar smago metāla aizbāzni ikviena kustība - gan ejot, gan sēžot, gan stāvot - kļūst par erotisku pieredzi. Tas pārvērš ikdienas kustības par ārkārtējas baudas mirkļiem.
    • Drošība: Platā pamatne neļauj metāla aizbāžņa spraudni ievietot pārāk dziļi un nejauši izslīdēt vai iesprūst anālajā atverē.
    • Stimulācija: Lietošanas laikā metāla aizbāžņa plašā pamatne var piespiest pie apkārtējām erogēnajām zonām, īpaši starpenes, nodrošinot papildu stimulāciju un baudu.
    • Viegla izņemšana: pateicoties platajam pamatam, smagais metāla aizbāžnis ir viegli satverams un droši izņemams no anālās atveres.
    • Ērtums: sēžot vai kustoties metāla aizbāžņa pamatne nodrošina līdzenu virsmu, kas spiež pret ķermeni, padarot aizbāzni ērtāku un praktiskāku ilgstošai lietošanai.
    • Spēcīga stimulācija: 1,1 kg smagais metāla aizbāžnis nodrošina ļoti spēcīgu anālo stimulāciju un trenē iegurņa dibenu spēcīgākiem orgasmiem.


    Padomi, kā lietot metāla aizbāzni:

    Īpaši patīkamai un drošai pieredzei mēs iesakām izmantot mūsu hibrīda lubrikantu Glory Hole Lubrikants. Šī lubrikanta īpašais sastāvs nodrošina perfektu līdzsvaru starp silikona lubrikanta elastību un ūdens bāzes lubrikanta vieglu tīrīšanu, ļaujot pilnībā izbaudīt HeavyHitter™ spraudņa potenciālu. Lai nodrošinātu HeavyHitter™ aizbāžņa ilgmūžību un higiēnu, pēc katras lietošanas reizes tas rūpīgi jāiztīra. INSTACLEAN Papildu dezinfekcijai mēs iesakām izmantot mūsu aerosolu, kas ir īpaši izstrādāts metāla aizbāžņu higiēniskai tīrīšanai.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Passt perfekt

    Auf der Suche nach einem Metallplug, der auch länger getragen werden kann und einen größeren Fuß hat, damit er nicht verschwindet, bin ich auf diesen Analplug gestoßen.
    Was soll ich sagen? Er passt perfekt, das hohe Gewicht ist total geil und man kann ihn problemlos mehrere Stunden tragen..

      Novērtēšana 

      Wish I could give it 10 stars

      Great hole wrecker/trainer - love the way this monster plug splits my hole wide open and leaves it gaping! Once your butt gets used to the width, pull it out and push it in again and again - it will leave your asslips begging for mercy (but all you want is MORE!).

        Novērtēšana 

        Holy shit! Are you kidding me?

        I'm not going to lie, this thing absolutely destroyed my asshole the first time I used it! I guess I wasn't prepared for such a monster. Now that I'm used to it, I can barely keep it out of my ass! So pleasurable, highly recommended. I love it and my butthole certainly does too!

          Novērtēšana 

          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

          Der Plug von MEO ist absolut nichts für Anfänger. Er ist ein wahres Monster!
          Die Verarbeitung ist 1A und fühlt sich angenehm an. Die Reinigung geht schnell und einfach.
          Der Plug sitzt perfekt und sicher, rutscht nicht raus.
          Tolles Produkt, aber nur für Profis!

            Novērtēšana 

            Merveilleux bijoux anal

            Merveilleux bijoux anal bien fini , assez lourd ( 1000 g ) qui tient bien en place .. on peut le garder des heures sans que cela gêne .. je dirais même que son poids procure un grand plaisir .. bien sur , sa forme conviendra seulement aux personnes habituées à ces gros diamètres .. je recherchais depuis longtemps ce genre de bijoux assez large et lourd , ce qui n'est pas courant .. peut être qu' un autre bijoux de ce genre sortira avec un diamètre plus conséquent ... je recommande vivement ..

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Top

            Vraiment top je conseil tiens parfaitement en place super excitant de le porte plus qu’as testé sur longue durée mais je suis très satisfait

            • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Traumhaft

            Was für ein unglaublicher Analplug aus Edelstahl! Ich habe ihn gleich beim ersten Mal reinbekommen. Das Tragen war ein absoluter Traum (ca. 4 Stunden).

              Novērtēšana 

              Top Verarbeitung

              Der Buttplug ist der absolute Hammer und wird in einer wirklich super tollen Qualität geliefert.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Smagā metāla kontaktdakša 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

                Smagā metāla kontaktdakša 1,1 kg - HeavyHitters™ - MEO Germany

                Ja jūs meklējat ļoti smagu un izturīgu metāla aizbāzni, kas pilnībā aizpilda un noslēdz anālo atveri, tad 1,1 kg smagais HeavyHitters™ ir tieši tas, ko jūs meklējat. Šis ļoti smagais un īpaši ekskluzīvais sēžas aizbāžnis, kas izgatavots no augsti pulēta nerūsējošā tērauda, apvieno luksusa pieskārienu ar funkcionalitāti un nodrošina nesalīdzināmi intensīvu anālo stimulāciju.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                30 citas preces tajā pašā kategorijā: