No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Real Ass Play

Informatīvais biļetens

Handballing Dildo - Mācībām fisting

Ar šo MEO dildo jūs varat lieliski sagatavoties tā sauktajam "handbolam", īpašam "handbola" veidam fistinghandbolam. Superreālistiskais dildo rokas formā ar diviem paceltiem pirkstiem piedāvā ideālu iespēju soli pa solim sagatavot anālo atveri iekļūšanai ar dūri.

Vairāk informācijas

10059/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Handbola dildo - jūsu treniņu partneris īpašā veida handbola spēlēšanai fisting

    Ar šo MEO dildo jūs varat lieliski sagatavoties tā sauktajam "handbolam" - īpašam handbola veidam fistinghandbola. Superreālistiskais dildo rokas formā ar diviem paceltiem pirkstiem piedāvā ideālu iespēju soli pa solim sagatavot anālo atveri iekļūšanai ar dūri. Izgatavots no ādai draudzīga PVC, kas nesatur ftalātus, dildo ir drošs lietošanai un pārsteidz ar detalizētu apdari, tostarp nagiem un roku līnijām plaukstā.

    Reālistisks dizains intensīvai anālajai apmācībai

    Šis dildo nav vienkārši dildo, bet ir īpaši izstrādāts populārās seksuālās prakses "handballing" prasībām. Šī lielā dildo reālistiskais dizains ir ideāli piemērots fistinga sagatavošanai. Divi paceltie pirksti padara šo dildo ideāli piemērotu iesācējiem, kuri vēlas lēnām pietuvoties intensīvākām praksēm, piemēram, handballing.

    Augstas kvalitātes, drošs un reālistisks

    Augstas kvalitātes dildo, kas izgatavots no ķermenim draudzīga PVC, kurā nav ftalātu, ir īpaši izturīgs un izturīgs. Reālistiskā uzmanība detaļām nodrošina autentisku pieredzi un efektīvi palīdz soli pa solim paplašināt anālās robežas. Ar 28 cm garumu un 6,7 cm diametru šis dildo ir ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas uzlabot savas fistinga prasmes.

    Kas ir roku darbs?

    Handbolists ir īpašs fistingkurā roka tiek ievietota dziļi anālajā atverē vai makstī. Atšķirībā no klasiskā fisting handballing galvenā uzmanība tiek pievērsta pilnīgai rokas ievietošanai dūriena formā, uzsvaru liekot uz dziļāku un intensīvāku iekļūšanu. Tam nepieciešamas padziļinātas zināšanas un sagatavošanās gan garīgi, gan fiziski, jo anālais kanāls tiek maksimāli izstiepts. Lai nodrošinātu patīkamu un drošu pieredzi, ir nepieciešama intensīva sagatavošanās, daudz lubrikanta un liela pacietība.

    Ieteicamā tīrīšana un kopšana

    Lai dildo saglabātu higiēnisku un labu stāvokli ilgu laiku, mēs iesakām veikt vienkāršu, bet rūpīgu tīrīšanu. Pēc katras lietošanas reizes noskalojiet dildo ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. VERYCLEAN Īpaši rūpīgai tīrīšanai izmantojiet mūsu aerosolu, kas ir īpaši izstrādāts seksa rotaļlietām un dildo un nodrošina higiēniski tīru sajūtu.

    Perfekts lubrikants jūsu rokdarbu pieredzei

    Lai gūtu vislabāko pieredzi, mēs iesakām izmantot mūsu Glory Hole Hibrīda lubrikantu, kas ir ideāli piemērots intensīvām fisting sesijām, pateicoties tā ilgnoturīgajam lubrikantam. Šis lubrikants apvieno ūdens un silikona bāzes lubrikantu priekšrocības, padarot to īpaši slidenu un ādai draudzīgu - ideāli piemērots dziļai un intensīvai iekļūšanai anālajā atverē ar dūrienu.

    Sīkāka informācija:

    • Rokas bumbiņas dildo
    • Vienkārša pašpietiekama pašpietiekama pašpietiekama pašpietiekamība!
    • Garums: 28 cm (aptuveni 11,02 collas)
    • Diametrs: 6,7 cm (aptuveni 2,64 collas)
    • Materiāls: ādai draudzīgs PVC, kas nesatur ftalātus

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Handballing Dildo - Mācībām fisting

      Handballing Dildo - Mācībām fisting

      Ar šo MEO dildo jūs varat lieliski sagatavoties tā sauktajam "handbolam", īpašam "handbola" veidam fistinghandbolam. Superreālistiskais dildo rokas formā ar diviem paceltiem pirkstiem piedāvā ideālu iespēju soli pa solim sagatavot anālo atveri iekļūšanai ar dūri.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: