No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Roku dzelži

Informatīvais biļetens

Trīs sprādzes roku saites - FettersMax

"FettersMax" ādas roku saites ir neaizstājams aksesuārs ikvienam BDSM entuziastam. Tie ne tikai sniedz funkcionālas priekšrocības bondage, bet arī pārsteidz ar savu eleganto izskatu un augstas kvalitātes materiāliem un apstrādi. Ar šiem ādas roku saitēm ikviena BDSM sesija kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu.

Vairāk informācijas

4597/00

189,99 €


-20,00 €

169,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    "FettersMax" ādas roku saites ir neaizstājams aksesuārs ikvienam BDSM entuziastam. Tie ne tikai sniedz funkcionālas priekšrocības verdzināšanas laikā, bet arī pārsteidz ar savu eleganto izskatu un augstas kvalitātes materiālu un apstrādi.

    Šīs ādas roku saites katru BDSM seansu pārvērš par neaizmirstamu piedzīvojumu. "FettersMax" roku saites ir ideāla izvēle ikvienam, kas meklē maksimālu stabilitāti un drošību intensīvai verdzības seansam. Šie roku dzelži ir izgatavoti no biezi polsterētas ādas un aprīkoti ar trim izturīgām siksnām no izturīgas seglera ādas, kas nodrošina, ka plaukstas tiek droši un stingri turētas vietā pat sīvas pretestības gadījumā.

    Augstas kvalitātes materiāli un apdare:

    FettersMax roku dzelži pārsteidz ar savu augstākās klases apstrādi un augstas kvalitātes materiālu izmantošanu. Polsterētā āda nodrošina ne tikai komfortu, bet arī izturību. Siksnas, kas izgatavotas no īstas seglu ādas - īpaši izturīgas un izturīgas ādas -, nodrošina papildu drošību un izturību.

    Roku saites ir aprīkotas ar metinātām un niķelētām D-veida gredzeniem un kniedēm, lai nekas nevarētu saliekties, salūzt vai saplēsties pat intensīvas lietošanas gadījumā. Roku saišu ergonomiskā forma nodrošina pilnīgu atbalstu dažādās verdzināšanas pozās, īpaši virs galvas, un vienmērīgi sadala spiedienu. Tas nozīmē, ka pat garākas verdzināšanas sesijas var veikt bez pārmērīgas spriedzes plaukstām.

    Daudzpusīga lietošana:

    "FettersMax" plaukstu saites ir ļoti universālas, un tās var izmantot daudzās plaukstu locītavu savaldīšanas pozīcijās. Neatkarīgi no tā sauktā "Spread Eagle" (Termins "Spread Eagle" apzīmē ierobežošanas pozīciju, kurā personas rokas un kājas ir plaši izplestas un savilktas.

    Šī pozīcija ļauj pilnībā atklāt un piekļūt ķermenim, un to bieži izmanto kombinācijā ar obligāciju rāmjiem vai īpašām ierobežošanas ierīcēm, piemēram, izstiepšanas stieņiem), pār galvu intensīvas spankinga sesijas laikā vai aiz muguras sasietā stāvoklī - šie roku saites ir izturīgi un elastīgi. MEO roku saites raksturo augstākās klases ādas izmantošana, ko rūpīgi atlasa un apstrādā pieredzējuši jērenieki. MEO zirglietotāji izmanto augstas kvalitātes Latigo ādu, kas ir pazīstama ar savu izcilo izturību un izturību, kā arī mīkstu un polsterētu ādu, kas nodrošina maksimālu komfortu. Savukārt polsterētā āda nodrošina, ka izstrādājumi ir ērti pat ilgstoši valkājot un nekairina ādu. Rūpīgi apstrādājot un izmantojot šos augstas kvalitātes materiālus, MEO nodrošina, ka tās izstrādājumi ir ne tikai funkcionāli, bet arī izturīgi un estētiski pievilcīgi. Sēdlinieku rūpīgā meistarība nodrošina, ka katra detaļa ir pareiza, sākot ar precīzām šuvēm un beidzot ar izturīgiem stiprinājumiem. Tas padara MEO ādas izstrādājumus par lielisku izvēli ikvienam, kas meklē BDSM piederumu komfortu un kvalitāti.

    Sīkāka informācija:

    • Roku saites
    • Materiāls: īsta Latigo āda, polsterēta āda, metināti un niķelēti tērauda savienotājelementi.
    • Izstrādājums: Ergonomiska konstrukcija, kas nodrošina vienmērīgu spiediena sadalījumu un maksimālu komfortu.
    • Pielietojums: Ideāli piemēroti dažādām savaldīšanas pozīcijām un īpaši piemēroti kombinācijā ar izstiepšanas stieņiem.
    • Pārdod pa pāriem: Roku dzelži tiek pārdoti pa pāriem un ir piemēroti lielākajai daļai lietotāju.
    • Nav piemērotas pakāršanai: Šie roku dzelži nav piemēroti pakāršanai. Nav ieteicams pilnībā piekarināt uz plaukstas locītavām.
    • Piekares sasiešana: Mēs stingri iesakām neizmantot šos roku dzelžus piekares sasiešanai. Lai gan ierobežotāji ir izturīgi un izturīgi, tie nav paredzēti tādai slodzei, kāda rodas pilnīgas pakāršanas gadījumā. Plaukstas locītavas tiktu pakļautas ārkārtējām slodzēm, kas varētu izraisīt nevienmērīgu spiediena sadalījumu un paaugstinātu traumu risku. Turklāt materiāls slodzes ietekmē varētu padoties vai saplēsties, kas varētu radīt bīstamas situācijas. Piekares sasiešanai būtu jāizmanto īpaši izstrādāti ierobežotāji vai virves, jo tie nodrošina drošu ķermeņa svara sadalījumu un līdz minimumam samazina traumu risku.
    • MEO veikalā jūs atradīsiet ekskluzīvu ādas roku dzelžu izvēli, kas atbilst visaugstākajiem kvalitātes un dizaina standartiem. Šīs ādas roku saites ir īpaši izstrādātas BDSM entuziastiem, kuri meklē izturīgus, bet estētiskus aksesuārus, lai padarītu viņu rotaļas vēl intensīvākas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Produit conforme à la photo

    Solide et de bonne qualité, je suis satisfaite!
    Je n'ai pas eu l'occasion d'essayer c'est un cadeau aussi! (rire)
    étonné du prix si bas !
    Je recommande

    • 4 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Handhängefesseln Bondage

    Schönes, schweres, weiches Leder, welches mit der Zeit anschmiegsamer wird, färbt nicht, ist angenehm auf der Haut und hält was aus.
    Die Verabeitung gewäht ein hohes Maß an Sicherheit.
    Seit über vier Jahren bei mir im regelmäßigem Gebrauch und werden aller Voraussicht nach noch lange ihren Zweck erfüllen.
    Die Anschaffung hat sich definitv gelohnt.
    Die Handhängefesseln von MEO sind sehr mpfehlenswert.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    The most fantastic Bondage Gear in the world

    Thanks for being here as such a great part of the BDSM scene and for coming up with the most fantastic Bondage Gear in the world. I've seen copies of your stuff and it doesn't compare with the real stuff from you guys.

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Thanks for such a great product.

    My Owner just got a pair of these to use on me and they are so awesome. The quality is excellent and adjustability is fabulous. He was able to snug them down perfectly to my wrists. Thanks for such a great product.

    • 5 no 5 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Very satisfied!

    These three buckle hand restraints are secure as well as comfortable. You get what you pay for and with these restraints I got quality, period. MEO, you did it again. Very satisfied!

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Trīs sprādzes roku saites - FettersMax

    Trīs sprādzes roku saites - FettersMax

    "FettersMax" ādas roku saites ir neaizstājams aksesuārs ikvienam BDSM entuziastam. Tie ne tikai sniedz funkcionālas priekšrocības bondage, bet arī pārsteidz ar savu eleganto izskatu un augstas kvalitātes materiāliem un apstrādi. Ar šiem ādas roku saitēm ikviena BDSM sesija kļūs par neaizmirstamu piedzīvojumu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: