No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Vīrieši Edge Extra - Penis Extender dzimumlocekļa paplašināšanai

EdgeMale dzimumlocekļa pagarinātājs ir dzimumlocekļa pagarinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai, kas palielina gan dzimumlocekļa garumu, gan apkārtmēru, izmantojot vilkmi. Tiklīdz jūtaties ērti, lietojot ierīci, un audi sāk izstiepties, pakāpeniski palieliniet ierīces vilkmes spēku un to stundu skaitu, ko katru dienu izmantojat dzimumlocekļa pagarinātāju.

Vairāk informācijas

3143/00

199,99 €


-30,00 €

169,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dzimumlocekļa pagarinātājs no Male Edge ir dzimumlocekļa pagarinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai, kas palielina gan dzimumlocekļa garumu, gan apkārtmēru, izmantojot vilkmi. Kad jūtaties ērti, lietojot ierīci, un audi sāk izstiepties, pakāpeniski palieliniet ierīces vilkmi un to stundu skaitu, ko katru dienu izmantojat dzimumlocekļa pagarinātāju.

     

    Ja meklējat papildu papildaprīkojumu, mūsu Vīriešu Edge Extra ir pieejams elegantā zaļās un melnās krāsas futrālī un praktiskā ceļojuma somā, lai jūs varētu veikt treniņu programmu jebkurā laikā un vietā.

     

    Male Edge Extra ir mūsu vislabāk pārdotais dzimumlocekļa pagarinātājs. Tam ir vairāk piederumu nekā mūsu mazākajai pamata versijai. Ceļojumu soma ļauj turpināt programmu arī ceļojuma laikā

     

    Vīrieša papildaprīkojuma Male Edge Extra dzimumlocekļa pagarinātāja komplektā ietilpst:

     

     

    Ja jūs meklējat papildu piederumus, mūsu Male Edge Pro varētu būt īstais dzimumlocekļa palielinātājs jums.

     

    Kā lietot Male Edge Dzimumlocekļa pagarinātāju?

     

    Uzlieciet dzimumlocekļa pagarinātāju uz neebrekta dzimumlocekļa un ērti savelciet gumijas cilpas. Tas ir nesāpīgs un ērts valkāšanai stāvot, ejot un sēžot, pat diskrēti zem vaļīga apģērba. Sīkāki norādījumi par to, kā lietot Male Edge piedāvā arī tiešsaistes piekļuvi detalizētam skaidrojošam video. Ja jums ir specifiski jautājumi, varat arī reģistrēties forumā un saņemt specializētas konsultācijas.

    Vai dzimumlocekļa pagarinātāji darbojas? Jā, tie darbojas!

     

    Male Edge izmanto dzimumlocekļa vilkšanas metodi (dzimumlocekļa izstiepšana), kas ir visdabiskākā dzimumlocekļa palielināšanas metode. Bet kā darbojas dzimumlocekļa vilkšana? Laika gaitā vienmērīgi izstiepjot dzimumlocekļa kātu, audu šūnas dalās un vairojas - procesu sauc par "citokinēzi" -, kā rezultātā dzimumlocekļa garums un apkārtmērs pastāvīgi palielinās. Jā - vīriešu Edge ir paliekoša! Dzimumlocekļa palielināšanas tehniku, ko izmanto dzimumlocekļa pagarinātājs, var veikt diskrēti mājās, tāpēc nevienam nav jāzina par nolūku pagarināt dzimumlocekli.

    Dzimumlocekļa izstiepšanas treniņu plāns:

     

    Mūsu sešu nedēļu "Lēnās uzsākšanas plāns" ir ideāla mācību programma pirmreizējiem lietotājiem, lai pierastu pie Male Edge ierīces un dzimumlocekļa stiepšanas metodes. Vīriešu apmācības programma Edge apmācības programma dod organismam laiku pierast pie dzimumlocekļa pagarinātāja, sākotnēji piemērojot tikai nelielu vilkmi un lietojot ierīci īsu laiku.

     

    Pēc tam vilkmes spēks un lietošanas ilgums pakāpeniski tiek palielināts no nedēļas uz nedēļu. Sākuma plāns ir paredzēts kā vadlīnijas - ja jūtat, ka varat progresēt ātrāk, nekā norādīts, tas nav problēma, jo izstrādājumu jebkurā gadījumā ir ļoti droši lietot. Kad ir sasniegti vēlamie rezultāti, dzimumlocekļa palielināšanas programmu var vienkārši pārtraukt, jo rezultāti ir paliekoši un nav nepieciešamas papildu apmācības.

    Dzimumlocekļa palielināšanas priekšrocības:

     

    Jūsu ķermenis, iespējams, ir tikpat ideāls, kāds tas ir. Bet kāpēc gan nepiešķirt nedaudz lielāku izmēru un baudīt lielāku dzimumlocekli? Mēs uzskatām, ka dzimumlocekļa palielināšana ar Male Edge palielinās jūsu pašapziņu, uzlabos seksuālo dzīvi un līdz ar to arī dzīves kvalitāti. Mums dzimumlocekļa palielināšana ir tikai vēl viens veids, kā uzturēt savu ķermeni veselīgu, tāpat kā sporta zāles apmeklēšana vai veselīgs uzturs. Tāpēc sāciet savu ceļojumu uz lielāku dzimumlocekli jau šodien. Vīriešu Edge Dzimumlocekļa pagarinātājs ir oriģināla un vislabākā dzimumlocekļa palielināšanas metode. Male Edge lepojas ar to, ka jau vairāk nekā 20 gadus ražo labākos dzimumlocekļa pagarinātājus un var lepoties ar vairāk nekā pusmiljonu apmierinātu lietotāju visā pasaulē.

     

    • Pastāvīga dzimumlocekļa palielināšana
    • Spēcīgāka/garāka erekcija
    • Var palīdzēt novērst priekšlaicīgu ejakulāciju
    • Dzimumlocekļa izliekuma iztaisnošana (Peinija slimība)
    • Vīriešu Edge nav blakusparādību medicīniskā nozīmē.

    Kā darbojas dzimumlocekļa pagarinātājs? Kas ir dzimumlocekļa pagarinātājs?

     

    Dzimumlocekļa pagarinātājs ir ierīce, ko nēsā virs dzimumlocekļa, lai vairākas stundas dienā nedaudz izstieptu audus. Kad jūtaties ērti, lietojot ierīci, un audi sāk izstiepties, pakāpeniski palieliniet ierīces vilkmi un stundu skaitu, ko izmantojat ierīci katru dienu. Vīrieša dzimumlocekļa pagarinātājs no Male Edge ir dzimumlocekļa palielināšanas ierīce, kas izmanto vilkmi, lai palielinātu gan dzimumlocekļa garumu, gan apkārtmēru. Dzimumlocekļa pagarinātāji ir vispopulārākā metode dzimumlocekļa paliekošai palielināšanai. Izņemot dārgu operāciju specializētā klīnikā, dzimumlocekļa pagarinātājs ir vienīgā medicīniski pierādītā metode, kas ļauj iegūt garāku un biezāku dzimumlocekli. Atšķirībā no dzimumlocekļa palielināšanas operācijas ierīces, kurās dzimumlocekļa palielināšanai izmanto vilkmi, nerada nopietnus riskus. Šo metodi var ērti un diskrēti veikt mājās, tā ir droša, ja tiek lietota pareizi, un ir dabisks veids, kā palielināt dzimumlocekli. Vīriešu Edge Dzimumlocekļa pagarinātājs var arī palīdzēt koriģēt dzimumlocekļa izliekumus.

    Cik bieži vajadzētu lietot dzimumlocekļa pagarinātāju?

     

    Daudzi vīrieši domā, ka, izmantojot dzimumlocekļa pagarinātāju ilgāk, nekā ieteikts, viņi sasniegs ātrākus rezultātus. Tomēr tas nav visefektīvākais veids, kā panākt ātrāku dzimumlocekļa palielināšanos. Dzimumlocekļa pagarinātāji ir paredzēti dzimumlocekļa garuma un biezuma palielināšanai ilgākā laika periodā, jo tas ir dabisks process. Ja vīriešu Edge Ierīce tiek lietota ieteicamo stundu skaitu katru dienu vairāku mēnešu garumā, dzimumloceklis ievērojami palielināsies. Tomēr ir svarīgi atcerēties, ka katra vīrieša ķermenis ir atšķirīgs. Dažiem vīriešiem pirmie rezultāti būs redzami jau pēc dažiem mēnešiem, bet citiem tas var prasīt pat sešus mēnešus. Taču, ja programma tiek ievērota neatlaidīgi un apņēmīgi un ierīce tiek lietota pareizi katru dienu, mēs garantējam, ka jūs redzēsiet ievērojamus dzimumlocekļa palielināšanās rezultātus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Vīriešu Edge Dzimumlocekļa pagarinātājs dzimumlocekļa palielināšanai
    • Vīriešu Edge Dzimumlocekļa pagarinātāju var nēsāt diskrēti un ērti dienas laikā zem brīva apģērba vai naktī. Male Edge Dzimumlocekļa pagarinātājs izstiepj dzimumlocekļa kātu, ļaujot brīvi regulēt vilkšanas spēku. Šī vilkšanas kustība stimulē šūnu dalīšanos audos, kas veicina audu augšanu, laika gaitā padarot dzimumlocekli garāku un biezāku.
    • Erekcijas uzlabošanai: garākai un cietākai erekcijai.
    • Piemērots dzimumlocekļiem no 4 līdz 24 cm
    • Materiāls: POM
    • Diametrs: 2,0 - 3,5 cm

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Vīrieši Edge Extra - Penis Extender dzimumlocekļa paplašināšanai

      Vīrieši Edge Extra - Penis Extender dzimumlocekļa paplašināšanai

      EdgeMale dzimumlocekļa pagarinātājs ir dzimumlocekļa pagarinātājs dzimumlocekļa paplašināšanai, kas palielina gan dzimumlocekļa garumu, gan apkārtmēru, izmantojot vilkmi. Tiklīdz jūtaties ērti, lietojot ierīci, un audi sāk izstiepties, pakāpeniski palieliniet ierīces vilkmes spēku un to stundu skaitu, ko katru dienu izmantojat dzimumlocekļa pagarinātāju.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: