No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Stikla dildo

Informatīvais biļetens

Satisfyer Double Crystal - Stikla dildo

Prostatas masāžai, vaginālajai vai anālajai stimulācijai - pateicoties ergonomiskajai formai, Satisfyer Double Crystal stikla dildo lieliski pielāgojas jūsu vajadzībām un nodrošina daudzveidīgu un intensīvu pieredzi.

Vairāk informācijas

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Satisfyer Double Crystal - grezns stikla dildo daudzpusīgai stimulācijai

    Satisfyer Double Crystal ir vairāk nekā tikai stikla dildo - tas iemieso eleganci, daudzpusību un augstas kvalitātes dizainu. Stikla dildo Satisfyer Double Crystal ir izgatavots no izturīga, nedūžņaina borosilikāta stikla, un tā virsma ir īpaši gluda un slidenāka, kas ir patīkama uz ādas. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts prostatas masāžai, vaginālajai vai anālajai stimulācijai - pateicoties ergonomiskajai formai, Satisfyer Double Crystal lieliski pielāgojas jūsu vajadzībām un nodrošina daudzveidīgu un intensīvu pieredzi.

    Divas puses dubultai baudai - gluda un teksturēta

    Izbaudiet dubultu stimulāciju ar Satisfyer Double Crystal. Viena puse ir gluda un nodrošina maigu slīdēšanu, savukārt otra, teksturētā puse nodrošina intensīvas sajūtas katru reizi, kad ieejat anālajā kanālā un izejat no tā. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties gludo vai teksturēto pusi, abu versiju mērķis ir stimulēt jūsu karstos punktus un sniegt fantastiskus orgasmus.

    Daudzpusīga lietošana - vaginālai un anālai stimulācijai

    Satisfyer Double Crystal ir ne tikai vizuāli izcils, bet arī funkcionāli daudzpusīgs. Pateicoties praktiskajam rokturim, jūs vienmēr varēsiet pilnībā kontrolēt stikla dildo. Tas padara Satisfyer Double Crystal ideāli piemērotu vaginālai un anālai stimulācijai un ļauj lieliski manevrēt ar stikla dildo solo seansu laikā.

    Prostatas masāža ar Satisfyer Double Crystal

    Pateicoties anatomiski veidotajai formai, Satisfyer Double Crystal ir ideāli piemērots arī mērķtiecīgai prostatas masāžai. Stikla dildo maigais izliekums ļauj mērķtiecīgi stimulēt P punktu un nodrošina elpu aizraujošus prostatas orgasmus. Viena Satisfyer Double Crystal puse kalpo kā praktisks rokturis, lai prostatas masāžas laikā jūs varētu pilnībā kontrolēt un precīzi vadīt stimulāciju. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis lietotājs, ar šo stikla dildo jūs viegli sasniegsiet karstos punktus, kas padarīs jūsu prostatas masāžu par neaizmirstamu pieredzi.

    Temperatūras spēles ar Satisfyer Double Crystal

    Satisfyer Double Crystal ir izgatavots no borosilikāta stikla, tāpēc ir īpaši karstumizturīgs un lieliski piemērots aizraujošām temperatūras spēlēm. Uzkarsējiet dildo siltā ūdenī vai atdzesējiet to ledusskapī, lai pārceltu savu pieredzi jaunā līmenī. Šīs temperatūras maiņas nodrošina īpašu stimulāciju un padara katru lietošanas reizi par neaizmirstamu mirkli.

    Viegla tīrīšana un kopšana

    Satisfyer Double Crystal jānotīra pēc katras lietošanas reizes. VERYCLEAN Vienkārši noskalojiet to zem remdena ūdens un izmantojiet maigu tīrīšanas līdzekli vai īpašu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, lai nodrošinātu optimālu higiēnu. Borosilikāta stikls ir īpaši higiēnisks un izturīgs, tāpēc šis stikla dildo ir ilgmūžīga seksa rotaļlieta. Izmantojiet lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, FuckBuddy vai hibrīda lubrikantuGlory Hole no MEO, lai gūtu vēl gludāku baudu.

    Kāpēc izvēlēties Satisfyer Double Crystal?

    • Augstas kvalitātes borosilikāta stikls: Satisfyer Double Crystal ir izgatavots no stikla, kas ir izturīgs un lubrikants.
    • Divas dažādas tekstūras: gluda puse maigai slīdēšanai un rievota puse intensīvai stimulācijai - ideāli piemērota daudzveidīgiem baudas mirkļiem.
    • Ergonomisks rokturis: centrālais rokturis nodrošina ērtu lietošanu un drošu satvērienu gan vaginālā, gan anālajā laikā.
    • Ideāli piemērots rotaļām ar temperatūru: Izmantojiet silto un auksto stimulu potenciālu un atklājiet jaunas stimulācijas dimensijas.
    • Viegli tīrāms: Stikls ir īpaši viegli tīrāms, tāpēc tas nodrošina lieliskas higiēnas priekšrocības.


    Satisfyer - inovācija atbilst dizainam:

    Satisfyer zīmols nozīmē visaugstāko kvalitāti un mūsdienīgu dizainu. Satisfyer ir pazīstams ar inovatīvo spiediena viļņu tehnoloģiju, kas bagātina miljoniem cilvēku visā pasaulē mīlas dzīvi. Satisfyer Double Crystal ir vēl viens piemērs ideālai funkcionalitātes un estētikas kombinācijai. Izturīga, eleganta un daudzpusīga - šī rotaļlieta pacels jūsu stimulāciju jaunā līmenī.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Novērtēšana 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Satisfyer Double Crystal - Stikla dildo

        Satisfyer Double Crystal - Stikla dildo

        Prostatas masāžai, vaginālajai vai anālajai stimulācijai - pateicoties ergonomiskajai formai, Satisfyer Double Crystal stikla dildo lieliski pielāgojas jūsu vajadzībām un nodrošina daudzveidīgu un intensīvu pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        8 citas preces tajā pašā kategorijā: