No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

Face Fucking AssFace™ knupis

Portāls Face Fucking AssFace™ knupis piedāvā unikālu iespēju pazemot savu partneri patīkamā veidā vai pārvērst viņu par ļoti personisku, vienmēr pieejamu seksa rotaļlietu.

Vairāk informācijas

3942/00

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls Face Fucking AssFace™ knupis piedāvā unikālu iespēju pazemot savu partneri patīkamā veidā vai pārvērst viņu par ļoti personisku, vienmēr pieejamu seksa rotaļlietu.

    Svarīgākie aspekti Face Fucking AssFace™ gags:

    • Mīksts TPE knupis: Elastīgais knupis Face Fucking AssFace™ knupis izskatās kā pakaļa caurums, un tajā var iekļūt ar dzimumlocekli.
    • Atvērta mute: knupīša iekšpusē esošais atvērums nodrošina mutes un žokļa atvērtību un aizsargā zobus.
    • Metāla sprādzes bez niķeļa: Face Fucking AssFace™ knupeli var regulēt, pievelkot vai atlaižot metāla sprādzes, kas nesatur niķeli.


    Mūsu knupītis izskatās kā mazs sasprindzis dups ar cieši savilktu anālo atveri, un tas ir izgatavots no mīksta, elastīga TPE. Iekļūšanas laikā dzimumloceklis tiek ievietots tieši partnera mutē. Face Fucking AssFace™ knupis ir pilnībā regulējams, un tam ir vegānu ādas siksna, kas stingri piestiprinās aiz galvas. Atvere otrā pusē Face Fucking

    VERYCLEAN AssFace™ knupa otrā pusē notur muti atvērtu un pasargā dzimumlocekli no partnera zobiem. Pēc lietošanas knupis jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm un pēc tam jādezinficē ar mūsu aerosolu. Lai sasniegtu labākos rezultātus un aizsargātu materiālu, mēs iesakām izmantot lubrikantus uz ūdens bāzes vai aromatizētus lubrikantus uz ūdens bāzes.

    Sīkāka informācija:

    • Face Fucking AssFace™ knupis
    • Izmēri: Galvas siksnu var regulēt, lai tās apkārtmērs būtu no 52 cm līdz 71 cm. Knupja iekšpuses diametrs ir 4,4 cm un ievietojamais garums - 3 cm.
    • Materiāls: TPE, vegāna āda, metāls
    • Vairāk knupīšu mūsu BDSM veikalā: Mūsu BDSM veikalā ir pieejams plašs žņaugu klāsts, kas paredzēti aizraujošām un intensīvām BDSM sesijām. Lūk, daži svarīgākie no tiem: Mūsu lodveida knupis ar silikona elpošanas caurumiem ir klasisks knupis ar elpošanas caurumiem, kas atvieglo lietotāja elpošanu, kamēr mute ir cieši aizvērta. Regulējamā ādas siksna nodrošina drošu pieguļšanu un maksimālu komfortu. Mūsu metāla zirnekļa knupis nodrošina plaši atvērtu muti un brīvu piekļuvi dažādiem rotaļu veidiem. Ar regulējamām ādas siksniņām aprīkotais zirnekļa knupis cieši un ērti pieguļ un ir ideāli piemērots intensīvām BDSM sesijām. Mūsu knupis ar O veida gredzenu sastāv no nerūsējošā tērauda gredzena, kas tur muti vaļā un nodrošina brīvu piekļuvi. Gredzens ir droši piestiprināts regulējamai ādas siksnai, kas nodrošina stingru pieguļšanu un augstu valkāšanas komfortu. Kopā ar unikālo Face Fucking AssFace™ gags, šie knupīši piedāvā plašas iespējas, lai BDSM sesijas padarītu daudzveidīgākas un intensīvākas. Atklājiet šos un daudzus citus produktus mūsu BDSM veikalā, lai paceltu savu seksuālo dzīvi jaunā līmenī.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    They're kneeling in front of you...

    They're kneeling in front of you. You squirt some flavored lube into the hole of the ass-shaped gag because you're nice enough to let your sub taste something sweet before they gag on your cock. You check that the straps are tight, and ask them if they're ready. They nod in agreement, looking up at you with those big eyes that beg you to fuck them. You slide your cock inside and feel the squishy, tight hole of the ass. Then you go deeper and feel their wet, hot tongue and the heat of their mouth around the head of your cock. You grab their head and start thrusting. You grunt in pleasure as you hear them timing their breath and moaning as you face fuck them. You go faster and hear them choke a little, and you back off to let them breathe. Spit leaks out of the gag and you smile. "More?" They nod yes, their words muffled by the gag, and you push your cock back into their face.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Face Fucking AssFace™ knupis

    Face Fucking AssFace™ knupis

    Portāls Face Fucking AssFace™ knupis piedāvā unikālu iespēju pazemot savu partneri patīkamā veidā vai pārvērst viņu par ļoti personisku, vienmēr pieejamu seksa rotaļlietu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: