No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anālais spraudnis ar vibrāciju

Bottom Svārki Perfect Probe no Calexotics ir izcils anālais spraudnis ar vibrāciju, kas piedāvā precīzu un spēcīgu anālo stimulāciju pavisam jaunā līmenī! Ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu baudu un precīzu kontroli - tas ir obligāts priekšnoteikums īstiem baudas mirkļiem!

Vairāk informācijas

10044/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonomisks dizains precīzai stimulācijai

    Bottom The Rock Perfect Probe no Calexotics ir labākais anālais kontaktdakša ar vibrāciju, kas piedāvā precīzu un spēcīgu anālo stimulāciju pavisam jaunā līmenī! Ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu baudu un precīzu kontroli - tas ir obligāts priekšnoteikums īstiem baudas mirkļiem! Pateicoties ergonomiskajai formai, anālais korķis ar vibrāciju lieliski pielāgojas ķermeņa iekšējai anatomijai un nodrošina ne tikai komfortu, bet arī efektīvu un spēcīgu anālo stimulāciju.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 vibrācijas režīmi neierobežotai baudai

    Ar 10 intensīvām funkcijām, piemēram, vibrāciju, pulsāciju un eskalāciju Perfect Probe piedāvā plašu stimulācijas iespēju klāstu. Katrs iestatījums nodrošina unikālu pieredzi un ļauj pielāgot intensitāti atbilstoši jūsu vēlmēm un vajadzībām. Nevainojamā pāreja starp režīmiem padara katru lietošanu par jaunu piedzīvojumu.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikona, ūdensizturīgs un lietotājam draudzīgs

    Bottom Rock ir izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ir pilnībā ūdensizturīgs atbilstoši IPX7 standartamPerfect Probe Nodrošina elastību, lai to varētu izmantot ārpus guļamistabas - gan dušā, gan vannā. Iebūvētais atmiņas mikroshēma atceras pēdējo izmantoto iestatījumu un nākamajā reizē ieslēdz dibena spraudni tieši tur, kur jūs pārtraucāt. Pateicoties praktiskajam ceļojuma slēdzim, kontaktdakšu var droši un diskrēti glabāt arī ceļojuma laikā.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ilgs darbības laiks un ērta lietošana

    Bottom The Rock Perfect Probe tiek uzlādēts, izmantojot USB, un pēc 1,5 stundu ilgas uzlādes nodrošina līdz 80 minūtēm stimulācijas ar augstāko iestatījumu vai 100 minūtēm ar zemāko iestatījumu. Pateicoties modernajai tehnoloģijai un pievilcīgajam dizainam Perfect Probe ideāla seksa rotaļlieta intensīviem un ilgstošiem baudas mirkļiem.

    Bottom CalExotic Rock tīrīšana un kopšana Perfect Probe

    Pēc katras lietošanas reizes jātīra Perfect Probe to rūpīgi notīriet. VERYCLEAN Maksimālai higiēnai izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli. Pēc mazgāšanas pārliecinieties, ka seksa rotaļlieta ir pilnībā nosusināta, īpaši, ja tā ir lietota ūdenī.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Pareizs lubrikants

    Bottom Lai gūtu vislabāko pieredzi ar Rock Perfect Probe mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo lubrikantu. Izvairieties no lubrikantiem uz silikona bāzes, lai aizsargātu seksa rotaļlietas materiālu un pagarinātu tās kalpošanas laiku.

    Calexotics - Inovatīvu seksa rotaļlietu tirgus līderis

    Kopš uzņēmuma dibināšanas 1994. gadā Calexotics ir bijis augstas kvalitātes un inovatīvu seksa rotaļlietu pārstāvis. Tā nemainīgā apņemšanās nodrošināt kvalitāti, drošību un tehnoloģisko progresu ir padarījusi Calexotics ir kļuvusi par vienu no vadošajiem seksa rotaļlietu ražotājiem pasaulē. Produkti no Calexotics produkti piedāvā augstākās klases pieredzi un ir pazīstami ar savu izturību un lietošanas ērtumu.

    Sīkāka informācija:

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Good

    Not too big and gets pretty small towards the tip. Normal charging speed and duration, simple effective design, silicone for comfort, and decent quality for the price.

      Novērtēšana 

      Die Vibration ist ein Traum

      Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

        Novērtēšana 

        Buttplug

        Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anālais spraudnis ar vibrāciju

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Anālais spraudnis ar vibrāciju

          Bottom Svārki Perfect Probe no Calexotics ir izcils anālais spraudnis ar vibrāciju, kas piedāvā precīzu un spēcīgu anālo stimulāciju pavisam jaunā līmenī! Ideāli piemērots ikvienam, kas meklē intensīvu baudu un precīzu kontroli - tas ir obligāts priekšnoteikums īstiem baudas mirkļiem!

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: