No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anālais korķis ar vibrāciju - prostatas stimulators

Bottom Izbaudiet visintensīvākos prostatas orgasmus ar Rock Curved Probe noCalexotics. Šis ergonomiskās formas anālais korķis ar vibrāciju ir īpaši izstrādāts mērķtiecīgai prostatas stimulācijai un nodrošina elpu aizraujošu pieredzi.

Vairāk informācijas

10045/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - mērķtiecīgai prostatas stimulācijai

    Bottom Izbaudiet visintensīvākos prostatas orgasmus ar Rock Curved Probe noCalexotics. Šis ergonomiski veidotais dibena korķis ar vibrāciju ir īpaši izstrādāts mērķtiecīgai prostatas stimulācijai un nodrošina elpu aizraujošu pieredzi. Nedaudz izliektā poda korķa forma nodrošina precīzu un spēcīgu stimulāciju, kas nosaka jaunus prostatas stimulācijas standartus.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 vibrācijas režīmi maksimālai prostatas stimulācijai

    Bottom Rock Curved Probe piedāvā 10 spēcīgus vibrācijas, pulsācijas un eskalācijas režīmus unikālām sajūtām. Curved Probe daudzpusība ļauj pielāgot prostatas stimulāciju savām vēlmēm un vēlmēm un garantē elpu aizraujošus prostatas orgasmus atkal un atkal.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - ūdensizturīga un augstas kvalitātes apdare

    Izgatavota no ķermenim draudzīga silikona, Curved Probe ir pilnībā ūdensizturīga saskaņā ar IPX7 standartu. Tas nozīmē, ka sēžas aizbāzni var izmantot gan guļamistabā, gan dušā vai vannā. Iebūvētais atmiņas mikroshēma atceras pēdējo izmantoto funkciju, lai aizdares spraudnis turpinātu darbu tieši tur, kur jūs pārtraucāt. Ideāli piemērots personalizētai un ilgstošai prostatas stimulācijai.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - drošs un diskrēts

    Bottom Rock Curved Probe ir tā sauktā "ceļojuma bloķēšana", kas aktivizējas pēc 3 sekunžu laikā pēc pogas nospiešanas. Tas nodrošina seksa rotaļlietas drošību un diskrētumu ceļojuma laikā. USB uzlādes funkcija nodrošina ērtu lietošanu: pilnīga uzlāde aizņem tikai 1,5 stundas un nodrošina līdz pat 90 minūtēm intensīvas prostatas stimulācijas visaugstākajā līmenī.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - tīrīšana un kopšana

    VERYCLEAN Pēc lietošanas Curved Probe rūpīgi notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu. Tādējādi seksa rotaļlieta būs higiēniski tīra un gatava nākamajai lietošanai. Pēc tīrīšanas pārliecinieties, ka seksa rotaļlieta ir labi nosusināta, īpaši, ja tā ir lietota ūdenī.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - pareizais lubrikants

    Īpaši patīkamai pieredzei mēs iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo lubrikantu. Jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, jo tie var bojāt augstas kvalitātes silikona materiālu.

    Calexotics - Nr. 1 inovatīvām seksa rotaļlietām

    Calexotics ir viens no pasaulē vadošajiem seksa rotaļlietu ražotājiem, kas iezīmē kvalitāti, tehnoloģiskās inovācijas un nepārspējamus produktus. Kopš 1994. gada Calexotics Ir izstrādājis produktus, kas revolucionāri uzlabo seksuālo baudu. Zīmols iezīmējas ar augstas kvalitātes materiāliem un izsmalcinātu dizainu, kas gan iesācējiem, gan profesionāļiem piedāvā ideālus apstākļus seksuālo fantāziju izdzīvināšanai.

    Sīkāka informācija:

    • CalexoticsBottom Rock Curved Probe
    • Prostatas stimulators
    • Nesatur ftalātus, draudzīgs ķermenim
    • Uzlādējams, izmantojot USB (kabelis iekļauts komplektā)
    • Ūdensizturīgs (IPX7)
    • Materiāls: silikons
    • Izmēri: 10,25 cm x 5 cm (4 collas x 2 collas)
    • Maksimālais darbības laiks: 90 minūtes
    • Maksimālais uzlādes laiks: 90 minūtes
    • 10 vibrācijas režīmi

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Novērtēšana 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anālais korķis ar vibrāciju - prostatas stimulators

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - anālais korķis ar vibrāciju - prostatas stimulators

        Bottom Izbaudiet visintensīvākos prostatas orgasmus ar Rock Curved Probe noCalexotics. Šis ergonomiskās formas anālais korķis ar vibrāciju ir īpaši izstrādāts mērķtiecīgai prostatas stimulācijai un nodrošina elpu aizraujošu pieredzi.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: