No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anālais korķis ar vibrāciju

Šī diskrētā, bet jaudīgā anālā vibratora īpatnība ir tā, ka to var nēsāt diskrēti zem parastā ikdienas apģērba un tas joprojām nodrošina spēcīgu stimulāciju. Tādējādi jūs varat diskrēti un jebkurā laikā baudīt anālo baudu neatkarīgi no tā, kur atrodaties - birojā, iepērkoties vai dodoties ceļā.

Vairāk informācijas

10046/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls CalexoticsBottom Rock Beaded Probe ir viens no spēcīgākajiem un diskrētākajiem anālajiem vibratoriem!

    Šī diskrētā, bet spēcīgā anālā vibratora īpašā īpašība ir tā, ka to var nēsāt diskrēti zem parastā ikdienas apģērba un tas joprojām nodrošina spēcīgu stimulāciju. Tāpēc jūs varat diskrēti un jebkurā laikā baudīt anālo baudu neatkarīgi no tā, kur atrodaties - birojā, iepērkoties vai dodoties ceļā. Anālais spraudnis CalexoticsBottom Rock Beaded Probe apvieno diskrētumu ar intensīvu baudu, lai jūs varētu integrēt aizraujošus mirkļus savā ikdienā, nepamanīts. Bottom Ļaujiet neticami jaudīgajam anālajam vibratoram Rock Beaded Probe noCalexotics visu ceļu līdz elpu aizraujošam anālajam orgasmam! Šis jaudīgais anālais spraudnis ar vibrāciju ir ideāli piemērots ikvienam, kas meklē ļoti, ļoti intensīvu stimulāciju.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 vibrācijas režīmi elpu aizraujošai stimulācijai dziļi jūsu iekšienē

    Bottom Rock Beaded Probe piedāvā 10 jaudīgas funkcijas, tostarp vibrāciju, pulsāciju un eskalāciju. Katrs iestatījums piedāvā atšķirīgu intensitāti, nodrošinot plašu sajūtu klāstu. Īpašais anālā vibratora bumbiņas dizains nodrošina neaizmirstamas sajūtas un padara katru tā lietošanu par aizraujošu pieredzi! Neatkarīgi no tā, vai tie ir maigi baudas viļņi vai dziļas, intensīvas vibrācijas, šis dibena spraudnis pielāgojas jūsu vēlmēm un padara anālo stimulāciju pavisam jaunā līmenī.

    CalexoticsBottom Drošs, ķermenim draudzīgs materiāls un ūdensnecaurlaidīgs akmens pērlīšu zonde

    Bottom Rock Beaded Probe ir izgatavots no augstas kvalitātes, ķermenim draudzīga silikona, kas garantē drošu un ērtu sajūtu. Pateicoties IPX7 ūdensnecaurlaidības pakāpei, varat to bez raizēm lietot dušā vai vannā un vēl vairāk izbaudīt juteklisko atklājumu ceļojumu. Pateicoties iebūvētajam atmiņas mikroshēmai, sēžas aizbāžnis sākas tieši tur, kur pēdējo reizi pārtraucāt, nodrošinot, ka jūsu baudas baudīšana turpināsies nevainojami.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - izturīgs un piemērots ceļošanai

    Bottom Rock Beaded Probe ir aprīkots ar praktisku USB lādētāju, kas nodrošina pilnīgu uzlādi tikai 1,5 stundās. Pilnas uzlādes ilgums ir līdz 110 minūtēm ar zemu ātrumu vai 90 minūtēm ar augstu ātrumu - ideāli piemērots garām, ilgstošām sesijām. Papildus tam sēžamspraudnim ir "Travel Lock", ko aktivizē, nospiežot pogu uz 3 sekundēm, kas ļauj diskrēti un droši transportēt, ceļojot.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - tīrīšana un kopšana

    Lai nodrošinātu dibena aizbāžņa ilgmūžību, pēc katras lietošanas reizes tas rūpīgi jāiztīra. VERYCLEAN Izmantojiet siltu ūdeni un maigas ziepes vai īpašu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli, piemēram, mūsu aerosolu. Pārliecinieties, ka pēc tīrīšanas aizbāžnis ir rūpīgi nosusināts, jo īpaši, ja tas ir lietots ūdenī.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - pareizais lubrikants

    Lai nodrošinātu patīkamu un ērtu pieredzi, iesakām izmantot lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu Aquameo lubrikantu. Jāizvairās no lubrikantiem uz silikona bāzes, lai nebojātu kontaktdakšas augstas kvalitātes silikona materiālu.

    Calexotics - Inovatīvu seksa rotaļlietu tirgus līderis

    Calexotics jau vairākus gadu desmitus ir viens no vadošajiem seksa rotaļlietu ražotājiem, un, pateicoties inovatīvam dizainam un augstākās kvalitātes materiāliem, tas ir ieguvis pasaules slavu. Šis zīmols simbolizē ķermenim draudzīgu lietošanu, funkcionalitāti un baudu un piedāvā neaizmirstamus piedzīvojumus gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem.

    Sīkāka informācija:

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anālais korķis ar vibrāciju

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 anālais korķis ar vibrāciju

    Šī diskrētā, bet jaudīgā anālā vibratora īpatnība ir tā, ka to var nēsāt diskrēti zem parastā ikdienas apģērba un tas joprojām nodrošina spēcīgu stimulāciju. Tādējādi jūs varat diskrēti un jebkurā laikā baudīt anālo baudu neatkarīgi no tā, kur atrodaties - birojā, iepērkoties vai dodoties ceļā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: